Η αποχή των διαιτητών «απειλεί» Κύπελλο και πρωτάθλημα!


Η καθοριστική συνάντηση της αντιπροσωπείας των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας με την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, την Σούπερ Λίγκα και τον Φούσεκ έχει οριστεί για τις 4 Ιανουαρίου. Όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση των 75 ρέφερι και βοηθών δεν είναι μόνο για μια αγωνιστική! Έχουν διαρρεύσει ότι, με αφορμή τη μαφιόζικη επίθεση στον Τζήλο, δεν θα κατέβουν για τουλάχιστον δυο αγωνιστικές, άλλωστε εξήγγειλαν επ’ αόριστον αποχή. Όμως, πριν από την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας στις 12 Ιανουαρίου, η ΕΠΟ έχει προγραμματίσει αγώνες της 1ης Αγωνιστικής της φάσης των «16» για το διάστημα 8-10 Ιανουαρίου.
Στην συνάντηση που θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου θα καταφέρει η ΕΠΟ να πείσει τους ρέφερι να άρουν την απόφασή τους;
Να μην ξεχνάμε ότι δεν το κατάφερε ούτε για 15η αγωνιστική που ήθελε να γίνει!
Να μην ξεχνάμε ότι οι διαιτητές είναι δυσαρεστημένοι με την έλευση ξένων ρέφερι στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Όμως, περισσότερο είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν υλοποίησε την υπόσχεσή της να καταβάλλονται κάθε μήνα οι αμοιβές τους για τους αγώνες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν λαμβάνειν από την 5η αγωνιστική και δεν είδαν… φως παρά την παρέμβαση του Περέιρα και την υπόσχεση του Πορτογάλου ότι θα πληρωθούν μέχρι το… Σαββατοκύριακο. Τουλάχιστον, αυτό ανέφερε σε επιστολή που τους έστειλε στις 24 Οκτωβρίου.
Εννοείται, ότι οι διαιτητές θέλουν ποινές για δηλώσεις και ανακοινώσεις. Όμως, πόσο εύκολο είναι αυτό, όταν υπάρχουν κακές διαιτησίες; Επίσης, δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δυσφημιστικές ανακοινώσεις ή δηλώσεις και στις ανακοινώσεις ή δηλώσεις διαμαρτυρίας; Δεν πρέπει να «μιλάνε» οι ομάδες για τις κακές διαιτησίες;