Ποιο μετρό Θεσσαλονίκης; Ο Βασιλειάδης κάνει όλη την Ελλάδα απέραντο εργοτάξιο…


Όπως θα δείτε από τα παρακάτω Δελτία Τύπου της ΓΓΑ, μόνο για το μήνα Δεκέμβριο (ανάλογο… ρεσιτάλ είχαμε και τους προηγούμενους μήνες), ο Βασιλειάδης υπέγραψε εννέα προγραμματικές συμβάσεις για έργα σε γήπεδα όλης της Ελλάδας. Αφενός δεν αναφέρεται ο προϋπολογισμός των έργων αυτών, αφετέρου το μεγάλο ερώτημα είναι που θα βρεθούν τα χρήματα, από τη στιγμή που λόγω και της κρίσης τα τελευταία χρόνια το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων έχουν εγκαταλειφθεί στο …έλεος του χρόνου.
1
Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2018
Ο Υφυπουργός  Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου Αντώνιο Περράκη παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Βουλευτή Χανίων Γιώργου Σταθάκη, των Βουλευτών Χανίων Ευαγγελίας Βαγιωνάκη και Αντώνη Μπαλωμενάκη και του Σύμβουλου του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, Σήφη Μανουσογιαννάκη για το έργο «Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5 στην Κάντανο».
2
Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2018

Ο Υφυπουργός  Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Νέστου Ευάγγελο Τσομπανόπουλο παρουσία των Βουλευτών Καβάλας  Κωνσταντίνου Μορφίδη και Δημήτρη  Εμμανουηλίδη για το έργο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Τ. Κ. ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ - ΓΕΡΟΝΤΑ».
3
Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2018
Ο Υφυπουργός  Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματικές συμβάσεις με τον Δήμαρχο Δωρίδος Γεώργιο Καπεντζώνη παρουσία του Βουλευτή Φωκίδος Ηλία Κωστοπαναγιώτου για τα έργα: «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων εντός προαύλιου χώρου σχολικού συγκροτήματος Λιδωρικίου», «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ευπαλίου» και «Βελτίωση γηπέδου μπάσκετ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας».
4
Αθήνα,  7 Δεκεμβρίου 2018

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Καστοριάς  Ανέστη Αγγελή παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου για το έργο: «Κατασκευή Ξύλινου Δαπέδου Κλειστού Γυμναστηρίου Δ.Κ. Μεσοποταμίας».

5
Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2018
Ο Υφυπουργός  Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλειο Βαλασόπουλο για το έργο «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5  στα Πολυκλαδικά του Δήμου Ηλιούπολης της Περιφέρειας Αττικής».

6
Αθήνα,  4 Δεκεμβρίου 2018
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου για το έργο: «Εργασίες επισκευής και συντήρησης Στίβου Δημοτικού Σταδίου Άργους Ορεστικού».

7
Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2018
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, παρουσία του Βουλευτή Λέσβου Γιώργου Πάλλη για το έργο: «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα για το γήπεδο ποδοσφαίρου στην Τ.Κ. Μούδρου».

8
Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη παρουσία της Αντιδημάρχου Ζαμπέτας Τουρλού για το έργο: «Συντήρηση υποδομών δημοτικού σταδίου Μήλου».

9
Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2018
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Νικόλαο Καραπάνο, παρουσία των Βουλευτών Αιτωλίας και Ακαρνανίας Μαρίας Τριανταφύλλου και Γιώργου Βαρεμένου για το έργο: «Εργασίες αποκατάστασης στο ΔΑΚ Μεσολογγίου».