Για γέλια η… στήριξη στον Περέιρα


Από την προπαγάνδα σχετικά με τη διαιτησία βγαίνουν πολλά συμπεράσματα. Ένα από αυτά είναι ότι κάθε φορά που ο Πορτογάλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, κατά σύμπτωση τα «παπαγαλάκια» διαρρέουν ότι τον θέλουν οι υπερκείμενες αρχές, δηλαδή η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ.
Όμως, οι συγκεκριμένες απόψεις μόνο γέλιο προκαλούν και παράλληλα υποβιβάζουν και τη νοημοσύνη των φιλάθλων. Αν η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ νοιώθουν την ανάγκη να στηρίξουν τον Περέιρα, γιατί δεν βγάζουν ανακοίνωση;
Αλλωστε, η Επιτροπή Παρακολούθησης της ΦΙΦΑ έχει αποκτήσει δικό της δίκτυο επικοινωνίας στην Ελλάδα, άσχετα αν στην ΕΠΟ έκαναν… έρευνα για να το βρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Απλά, αυτό δείχνει ότι οι ξένοι δεν εμπιστεύονται κάποια πρόσωπα στο Πάρκο Γουδί. Μπορεί και να μην θέλουν να ταυτιστούν με την ΕΠΟ, άρα αυτό είναι ένα ακόμη πρόβλημα. Θυμίζουμε ότι ο Χούμπελ διέρρευσε δυσαρέσκεια, όχι μόνο για το θέμα Τσαχειλίδη, αλλά και προβληματισμό για τη διαιτησία του Ελβετού Ζακοτέ που έσφαξε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Αν έβγαζε ανακοίνωση ο Φούσεκ δεν θα είχε την ίδια βαρύτητα, με κάθε σεβασμό στο πρόσωπό του. Επειδή ο Τσέχος υπερσύμβουλος πήρε μέρος με τον Περέιρα στην συνάντηση με τους Μάκη Γκαγκάτση και Δημήτρη Σαραϊδάρη, δηλαδή με δυο παράγοντες του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη. Μια συνάντηση που δεν ανακοινώθηκε επίσημα, δεν διαψεύστηκε, άρα εκτέθηκε!



-Αν ο Περέιρα έκανε ραντεβού, όπως με τους Μ. Γκαγκάτση, Σαραϊδάρη του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με παράγοντες του Ολυμπιακού στον Πειραιά θα ήταν όλα καλά;