Σούπερ αποτυχία των ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ, ΕΠΟ


-Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται για τρίτη σερί σεζόν βρίσκεται υπό την… ομπρέλα των υπερκείμενων αρχών, όμως μόνο εξομάλυνση δεν έγινε

Στις 14 Οκτωβρίου 2016 με επιστολή της η ΦΙΦΑ είχε ενημερώσει ότι μαζί με την ΟΥΕΦΑ αναλαμβάνει την επιστασία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αρχικά τοποθέτησε την Επιτροπή Εξομάλυνσης και λίγο πριν την εκλογή της διοίκησης Γραμμένου, τον Αύγουστο του 2017, την Επιτροπή Παρακολούθησης του Χούμπελ, με δυο τοποτηρητές τον Βασάλο και τον Λάκοβιτς (σ.σ. ο πρώτος της ΦΙΦΑ, ο δεύτερος της ΟΥΕΦΑ), ενώ το καλοκαίρι αφίχθη και ο υπερσύμβουλος Πετρ Φούσεκ.
Στο μεταξύ, η προπαγάνδα διατυμπάνιζε ότι επιστρέφουν οι χαμένες Κυριακές και η κανονικότητα, το ίδιο και ο Γραμμένος, το ίδιο και ο Βασιλειάδης και πως οι ξένοι θα βοηθούσαν προς αυτή την κατεύθυνση. Ουδείς συγκινήθηκε από δημοσίευμα της ξένης ιστοσελίδας Insideworldfootball, στις 28/09/17, που ανέφερε ότι «η περίοδος της Επιτροπής Εξομάλυνσης δεν βοήθησε καθόλου το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά αντίθετα επέφερε... χάος και νέο κύκλο προβλημάτων»...
Φαίνεται πως τα προβλήματα μπήκαν κάτω από το χαλί, με αποτέλεσμα να έχουμε πάλι ένα… χάλι. Δηλαδή, ανωμαλία αντί κανονικότητας. Οι αναβολές πρωταθλημάτων ή αγώνων γίνονται… παράδοση, η προηγούμενη ήταν με αφορμή την είσοδο του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στο τερέν της Τούμπας.
Το μαφιόζικο χτύπημα κατά του διαιτητή Τζήλου και η απόφαση-καταπέλτης των διαιτητών για αποχή επ’ αόριστον ισοδυναμεί με σούπερ αποτυχία των ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ, ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκας αλλά και του Βασιλειάδη. Οι διαιτητές δεν έκαναν πίσω παρότι, αρχικά ο Περέιρα και μετά ο Γραμμένος τους ζήτησαν να περιμένουν μέχρι τη συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου. Ετσι, αναβλήθηκε το πρωτάθλημα.

Σχόλια