Κάρτα Υγείας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΕΠΣ Αργολίδας για ιατρούς-καρδιολόγους



ΠΗΓΗ: sport.argonafplia.gr
Μέσα στις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος του 2018 υπάρχει περιθώριο να αποκτήσει ο κάθε αθλητής την Κάρτα Υγείας του. Μόνο με αυτήν θα μπορεί να συμμετέχει σε αγώνες.
Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Αργολίδας ενημερώνει για άλλη μια φορά για το ζήτημα και μάλιστα προχώρησε ενα βήμα παραπέρα, ζητώντας απο ιδιώτες ιατρούς-καρδιολόγους να υποβάλουν αίτηση αν μπορούν να προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες και το κόστος. Μέσα απο αυτή την πρόσκληση, η Ενωση επιδιώκει να διευκολύνει τις ομάδες ώστε να τύχουν οσο το δυνατόν χαμηλότερου κόστους για την διεξαγωγή του καρδιογραφήματος, αφού όπως είναι γνωστό, οι ομάδες τελικά πληρώνουν τις ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών τους.
Βέβαια, όλα τα παραπάνω έχουν νόημα μόνο αν απο το Υφυπουργείο Αθλήτισμού δοθεί νεα παράταση ώστε να μπορούν να τακτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες, ειδικά οι ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών.
Η ανακοίνωση-πρόσκληση της ΕΠΣΑ: Με απόφαση του Υπουργού Υγείας και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού,  θεσπίστηκε η Κάρτα Υγείας Αθλητή. Επειδή, απο 01/01/2019 κανένας αθλητής δεν θα μπορεί να συμμετέχει σε προπονήσεις και επίσημους αγώνες, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εως και 31/12/2018, αν μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας.
Οι  απαραίτητες εξετάσεις που πρέπει να γίνουν στους αθλητές είναι α)Κλινική εξέταση, β)Ατομικό και οικογενειακό ιστορικό και γ) Ηλεκτροκαρδιογράφημα.
τηλ. επικοινωνίας 2752028744, 6980447777. fax 2752025002, e-mail epsargolidas@gmail.com