Κρούσμα βίας κατά διαιτητή που… πέρασε με ποινή-χάδι!


-Με αυτή την ΕΠΟ και την ΚΕΔ αποδεικνύεται ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει τύχη…

Η ιστορία είναι σχετικά παλιά, όμως αξίζει να τη θυμηθούμε. Ο λόγος είναι ότι φαίνεται πως δεν υπήρχε κανένας σεβασμός στους διαιτητές και με αυτή την ΕΠΟ το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει καμία τύχη. Αν και πρόκειται για κρούσμα βίας κατά διαιτητή που… πέρασε με ποινή-χάδι, ουδείς ασχολήθηκε!
Στις 14 Οκτωβρίου ο Εδεσσαϊκός ηττήθηκε εντός έδρας στο ντέρμπι με τα Γιαννιτσά (1-2), αλλά μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τέως αντιπρόεδρος του συλλόγου Νίκος Κανάνης επιτέθηκε, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, με κουτουλιά στο πρόσωπο στον βοηθό διαιτητή Τοροσιάδη, ο οποίος μάλιστα διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Μία εβδομάδα αργότερα, μάλιστα, ο Κανάνης αποχώρησε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού, με την ομάδα του να εκδίδει ανακοίνωση περί καταδίκης φαινομένων βίας, αλλά να αναφέρει ότι δεν χτυπήθηκε ηθελημένα ο βοηθός.
Σε ό,τι αφορά την ποινή του πρώην παράγοντα της ομάδας, αυτή είναι 90 μέρες απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και μόνο εφόσον δεν συμμορφωθεί, θα επιβληθεί πρόστιμο στον Εδεσσαϊκό!
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έβγαλε την παραπάνω απόφαση, όμως δεν κινήθηκαν διαδικασίες για να ασκηθεί έφεση. Ούτε από την ΚΕΔ, ούτε από την ομοσπονδία!
Καλησπέρα σας…
Κατά τα άλλα ο Βασιλειάδης, με αφορμή τη μαφιόζικη επίθεση κατά του Τζήλου, δήλωσε ότι «τα τελευταία 3-4 χρόνια έχουν γίνει πολλά, έχουμε δώσει μάχες, τα αποτελέσματα πολλές φορές δεν είναι και αυτά που αναμέναμε, αλλά είναι μια οδός, μια πορεία από την οποία είμαστε αποφασισμένοι να μην κάνουμε πίσω». Με αφορμή την παραπάνω απόφαση, πως αισθάνεται ο Υφυπουργός;