Όταν υπάρχει Γραμμένος, θα φταίνε τα δέντρα στο Πάρκο Γουδή


Η ΕΠΟ, αν και πήρε απόφαση οι διαιτητές να πληρώνονται κάθε μήνα τις αμοιβές τους για τους αγώνες, τους χρωστά από την 5η Αγωνιστική και εντεύθεν. Επίσης, οι ρέφερι πληρώνουν μέχρι και το ξενοδοχείο για τις διανυκτερεύσεις τους για τις ανάγκες των αγώνων Κυπέλλου, όπως και τις μετακινήσεις τους εκτός αν είναι με αεροπλάνο. Αρα, έχουν λαμβάνειν και από τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Ενόψει της συνάντησης της 4ης Ιανουαρίου διέρρευσε ότι η Ομοσπονδία ότι θα τους πληρώσει δυο μέρες νωρίτερα. Και όπως τις υπόλοιπες φορές διέρρευσε πάλι το ίδιο, ότι ο Γραμμένος πήρε πρωτοβουλία για αυτό.
Τυχεροί οι ρέφερι που πρόεδρος είναι ο Γραμμένος, αν δεν ήταν δεν θα πληρώνονταν ποτέ και μάλλον για την προκλητική καθυστέρηση φταίνε τα δέντρα που βρίσκονται στο Πάρκο Γουδί. Σημειώστε ότι η παρέμβαση του Περέιρα ήταν άστοχη, αφού τους είχε διαβεβαιώσει, μετά από διαμαρτυρία τους, ότι έκανε ενέργειες και θα πληρωθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο, ξέχασε να διευκρινίσει ποιο εννοούσε.
Για το ότι στους ρέφερι της Φούτμπολ Λιγκ οφείλονται αμοιβές 1,5 χρόνου, όπως και στους ταξιτζήδες για τις μετακινήσεις, ο Γραμμένος δεν πρέπει να έχει ενημερωθεί ακόμη. Αλλιώς, θα έπαιρνε πρωτοβουλία και για αυτό. Εκτός αν δεν θέλει να πάρει όλες τις πρωτοβουλίες μαζί, μέρες που είναι να μείνει και καμιά για το 2019. Με τους ρέφερι της Φούτμπολ Λιγκ, ο Περέιρα δεν ασχολείται. Εκεί υπεύθυνος είναι ο Μάριν…
Ποιος Μάριν; Ενας Ισπανός που του χρεώνουν τα πάντα, όμως στόμα έχει και μιλιά δεν έχει…

Αναλυτικά η επιστολή του Περέιρα στους ρέφερι της Λίγκας, όταν αυτοί διαμαρτυρήθηκαν με επιστολή τους ότι «επικρατεί μεγάλη αναστάτωση» στις τάξεις τους για τις καθυστερήσεις στις αμοιβές:
Aθήνα, 24-10-2018
Προς:
Διαιτητές και Βοηθούς Διαιτητές 1ης Κατηγορίας
Κοιν.
1) Πρόεδρο ΕΠΟ, κ. Ευάγγελο Γραμμένο
2) SUPER LEAGUE
Αγαπητοί Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές,
Σε απάντηση του μηνύματός σας στις 22/10/2018 και μετά τις πληροφορίες που συλλέξαμε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ως εξής:
• όλες οι αμοιβές διαιτησίας για την περίοδο 2017/18 έχουν καταβληθεί, όπως σας ενημερώσαμε στο σεμινάριό μας στο Καρπενήσι.
• το επίμαχο υπόλοιπο της περιόδου 2017/18 αφορά τα μεταφορικά έξοδα (περίπου 5% του συνολικού ποσού όλων των πληρωμών διαιτησίας) τα οποία κανονικά καταβάλλονται από τη Super League. Παρ' όλα αυτά, η ΕΠΟ επικοινώνησε με τη Super League ώστε να πάρει πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το ποσό.
• οι πληρωμές των αμοιβών διαιτησίας γίνονται μερικές φορές με σημαντική καθυστέρηση από την ΕΠΟ, όμως αυτή τη στιγμή υπογράφονται όλες οι τραπεζικές μεταφορές, οπότε το θέμα θα πρέπει να έχει διευθετηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
• τα έξοδα μεταφοράς κλπ., θα οριστικοποιηθούν με τη Super League το συντομότερο δυνατόν.
Εν πάση περιπτώσει, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ζητά συγγνώμη για τις καθυστερήσεις και προσβλέπει στην επιστροφή στο κανονικό καθεστώς πληρωμών.
Παρά τη συγγνώμη μας αυτή, σε περίπτωση περαιτέρω προβλημάτων ή καθυστερήσεων, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας άμεσα και εκ των προτέρων.
Τέλος, δραττόμενοι της ευκαιρίας, θα θέλαμε να σας ενθαρρύνουμε όλους να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά και να επικεντρωθείτε πλήρως στα καθήκοντά σας.
O Επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ,
Vitor Melo Pereira