Αγρίνιο : Ημερίδα με θέμα «Η σημασία της διατροφής και της ενυδάτωσης στην απόδοση διαιτητών ποδοσφαίρου»


www.agriniolike.gr
Μια πολύ σημαντική ημερίδα διοργάνωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στο Αγρίνιο, στα γραφεία του οικείου Συνδέσμου Διαιτητών, με θέμα: "Η σημασία της διατροφής και της ενυδάτωσης στην απόδοση διαιτητών ποδοσφαίρου".
Επίσημη καλεσμένη μια καταξιωμένη επιστήμονας με πολλές διακρίσεις και περγαμηνές.
Ο λόγος για την κα ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ, Κλινική Διαιτολόγος, Αθλητική Διατροφολόγος, Υπεύθυνη διαιτολόγος ΣΕΓΑΣ-ΘΕΡΜΙΔΑ-medislim ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Επιστημονικός Συνεργάτης ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Η κα ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΤΣΗ ανέπτυξε με γλαφυρό τρόπο στους διαιτητές το διατροφικό πλάνο που θα πρέπει να ακολουθούν σε συνδυασμό με την σωστή ενυδάτωση ώστε να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους και δίκαια στο τέλος απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημερίδα -μεταξύ άλλων-τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, κ.κ. Παναγιώτης (Τάκης) Παπαχρήστος και Αθανάσιος Λαυράνος αντίστοιχα.
Ο Πρόεδρος και ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, κ.κ. Γεώργιος Ταπρατζής και Γεώργιος Κωνσταντίνου αντίστοιχα, αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν δημόσια την κα ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ για την εξαιρετική της εισήγηση αλλά και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές.