Πότε ο Γραμμένος κάλεσε να φύγουν όσοι διαιτητές δεν μπορούν…

-Η ομιλία του προέδρου της ΕΠΟ που δεν άρεσε στους ρέφερι, όπως και η κίνηση που δεν έκανε ο Περέιρα

Το διάστημα 27-30 Νοεμβρίου διεξήχθη στην Αθήνα το σεμινάριο των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας. Τότε χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να πουν τα προβλήματά τους οι διαιτητές, όμως κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους ρωτήσει. Στο προαναφερόμενο σεμινάριο μίλησε για πρώτη φορά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος.
«Δεν είναι πολιτική μου να βρίσκομαι σε μέρη, όπου υπάρχουν διαιτητές. Γνωρίζω ότι έχετε δύσκολο έργο. Όποιος δεν μπορεί να αντέξει, να φύγει. Δεν το λέω μόνο για εσάς, αυτό ισχύει και για τη διοίκησή μου. Στηρίζουμε τον Περέιρα και την ΚΕΔ», τόνισε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες. Μέχρι και στη διαιτητική πιάτσα σχολίασαν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ προτίμησε την αφ’ υψηλού κριτική, την ώρα που δεν είχαμε μόνο «βροχή» από λάθη αλλά και «βροχή» από αιτήματα να έρθουν ξένοι διαιτητές, όμως η ΚΕΔ «κατάφερε» να πανηγυρίζει μέχρι και το τελευταίο, μόνο και μόνο επειδή θεωρεί ότι πήγαν καλά!
Μέχρι και ο Βασιλειάδης έχει δηλώσει ότι η διαιτησία είναι «ένα διαλυμένο πράγμα», όμως στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ ουσιαστικά συγχαίρουν ο ένας τον άλλον! Πέρα από αοριστίες, ουδείς μπήκε στον κόπο να εξηγήσει γιατί η διαιτησία πάει καλά, τη στιγμή που επτά ομάδες υπέβαλαν αιτήματα για ξένους ρέφερι και άλλες τόσες είχαν παράπονα…
Επίσης, το χάος μεταξύ Περέιρα και διαιτητών γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Παρότι ο Πορτογάλος έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου (Λάρισας), δεν μπήκε στον κόπο να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο στη Λάρισα, αντίθετα, πλην του Γραμμένου, πήγαν ο αντιπρόεδρος (και όχι μέλος) της ΚΕΔ, όπως τον ανέφερε η ανακοίνωση) Μάριν και ο Λίντμπεργκ που είναι μέλος! Για τη διαιτητική πιάτσα η απουσία του Πορτογάλου ήταν ηχηρή και σχολιάστηκε δυσμενώς στις συζητήσεις μεταξύ των διαιτητών και των βοηθών, στους οποίους έστειλε επιστολή, συνιστώντας ψυχραιμία και όχι αποχή!

Σχόλια