Ο Σιδηρόπουλος ρώτησε για τις οφειλές στους διαιτητές της Football League - Το σκάνδαλο που η ΕΠΟ δεν καταλαβαίνει...


Κίνηση συναδελφικότητας από τον Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου). Ο διεθνής ρέφερι, ο οποίος είναι επικεφαλής του άτυπου συνδικαλιστικού οργάνου των ρέφερι της Superleague, έθιξε το θέμα των απλήρωτων διαιτητών της Football League.
Στο σεμινάριο της πρώτης κατηγορίας, το οποίο ολοκληρώνεται την Πέμπτη (29/11), είχε πάει εκπρόσωπος του λογιστηρίου της ΕΠΟ και είπε στους ρέφερι ότι στο εξής οι αμοιβές τους θα καβάλλονται, μέσω τραπέζης, κάθε μήνα, δηλαδή κάθε τέσσερις αγωνιστικές, και ότι το εργόσημο θα διαχωριστεί από αυτές και πως τα έξοδα για τη μετακίνηση των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών για τη μετάβασή τους στο Καρπενήσι, όπου έγινε το προηγούμενο σεμινάριο των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της Superleague, θα καταβληθούν στις επόμενες μέρες.
Τον λόγο πήρε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος έθιξε το θέμα ότι στους ρέφερι της Λίγκας οφείλονται έξοδα από τις μετακινήσεις τους για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στο θέμα των απλήρωτων διαιτητών της Football League (σ.σ. αμοιβές, έξοδα μετακινήσεων κτλ) όχι μόνο για την τρέχουσα αλλά και για ολόκληρη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο!!! Με άλλα λόγια είναι απλήρωτοι εδώ και 1,5 χρόνο!!!
Η απάντηση που δόθηκε σχετικά με το θέμα των ρέφερι της Football League ήταν «ναι, θα το δούμε αυτό». Δηλαδή, η ΕΠΟ ξεκάθαρα εξακολουθεί να τους αγνοεί!!! Στο Πάρκου Γουδή δεν έχουν καταλάβει ότι πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο, όπως σκάνδαλο αποτελεί και η αδιαφορία της ΚΕΔ πάνω στο συγκεκριμένα θέμα.
Οσο για το ότι οι διαιτητές της Superleague θα πληρώνονται κάθε μήνα, αυτό το έχουν ξαναπεί αλλά δεν το κάνουν…