Γραμμένος στους διαιτητές: «Να φύγει, όποιος δεν αντέχει»

Πρώτη μέρα του σεμιναρίου των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της Superleague χθες (27/11), το οποίο ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου της ΕΠΟ, Ευάγγελου Γραμμένου. «Δεν είναι πολιτική μου να βρίσκομαι σε μέρη, όπου υπάρχουν διαιτητές. Γνωρίζω ότι έχετε δύσκολο έργο. Οποιος δεν μπορεί να αντέξει, να φύγει. Δεν το λέω μόνο για εσάς, αυτό ισχύει και για τη διοίκησή μου. Στηρίζουμε τον Περέιρα και την ΚΕΔ», τόνισε μεταξύ άλλων. 
Από τη φράση "να φύγει όποιος δεν αντέχει", βγαίνει το συμπέρασμα πόσο ανίκανη είναι η διοίκηση της ΕΠΟ, αφού βγαίνει το συμπέρασμα πως ο Γραμμένος πέταξε το... μπαλάκι στους διαιτητές για όλα όσα γίνονται, ενώ για την ΚΕΔ, που κάνει απίθανους ορισμούς, όλα καλά! 
Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Περέρα και ο Κύρος Βασάρας που είναι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και ως απεσταλμένος της ήρθε να διδάξει στο σεμινάριο. Όπως ανακοινώθηκε, μέχρι το τέλος της σεζόν θα γίνουν δυο ακόμη παρόμοια σεμινάρια. Ο Μιχάλης Κουκουλάκης έκανε μάθημα για το VAR, ενώ προβλήθηκαν βίντεο από το ελληνικό πρωτάθλημα που αφορούσαν στις σωστές θέσεις που πρέπει να παίρνουν οι ρέφερι αλλά και στη συνεργασία τους με τους βοηθούς και τον τέταρτο διαιτητή.
Επίσης, τους χώρισαν σε ομάδες και είδαν το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Σαχτάρ Ντόνετσκ-Χοφενχάιμ 2-2 για πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και υπέβαλαν εκθέσεις για την απόδοση του διαιτητή και των βοηθών.