Γράφουν ιστορία με Τζήλο και Κύρκο στην ΑΕΚ!


-Τόσο ο ρέφερι της ΕΠΣ Λάρισας, όσο και ο παρατηρητής με το… κασκόλ ορίζονται μόνιμα σε αγώνες της


Γίνονται απίστευτα πράγματα στους ορισμούς! Παρατηρητής του Φωτιάδη (Καστοριάς) στον αγώνα της ΑΕΚ με την Ξάνθη θα είναι ο Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας), στο ματς που αρχικά είχε οριστεί ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο συγκεκριμένος παρατηρητής επιλέγεται για τέταρτη φορά στο πρωτάθλημα και τις τρεις εξ αυτών είναι σε αγώνα της ΑΕΚ! Τα προηγούμενα παιχνίδια του Κύρκου είναι Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ με διαιτητή τον Παπαδόπουλο, ΑΕΚ-Αρης με ρέφερι τον Τζήλο και, στο μόνο ματς που έγινε η… εξαίρεση, Πανιώνιος-Παναιτωλικός με διαιτητή τον Τζοβάρα.
Ο Κύρκος είναι ο παρατηρητής με το κασκόλ. Είναι αυτός που δέχθηκε φραστική επίθεση από τον Μελισσανίδη, στο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0 που έγινε στις 13 Φεβρουαρίου 2016, και η φράση που… έγραψε από το φύλλο αγώνα του διαιτητή Καλογερόπουλο ήταν «θα σε πνίξω με το κασκόλ», ενώ να σημειωθεί ότι ο διοικητής της ΑΕΚ αθωώθηκε από την αθλητική δικαιοσύνη!
«Μόνιμος» και ο Τζήλος
Πέντε φορές ορίστηκε ο Τζήλος (Λάρισας) τέταρτος διαιτητής στο πρωτάθλημα και οι τέσσερις εξ αυτών είναι σε αγώνες της ΑΕΚ! Πιο συγκεκριμένα ο Τζήλος ήταν τέταρτος διαιτητής στα εξής παιχνίδια: 2η αγωνιστική Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), 4η ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Γκεστράνιους (Φινλανδία), 6η ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Κριστόφερσεν (Δανία), και την Κυριακή (12η αγωνιστική) στο ΑΕΚ – Ξάνθη που θα σφυρίξει ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας). Στο μόνο ματς που έγινε εξαίρεση ήταν την 10η αγωνιστική Λεβαδειακός-ΟΦΗ. Επίσης, σφύριξε ένα παιχνίδι της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.
Απορία: Δεν ξέρουν ότι έτσι εκθέτουν τον Τζήλο και τον Κύρκο;