Η σκανδαλάρα με τον Ευαγγέλου


-Μετά τη διαιτησία-ξεφτίλα στο Περιστέρι, πήρε… βραβείο και ορίστηκε επιπρόσθετος του Παπαπέτρου στο Europa League

«Αγγελικά» πλασμένος ο κόσμος της διαιτησίας, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα οι άνθρωποι δεν το έχουν σε τίποτα να ξεφτιλίζονται. Και φυσικά μόνο συμπτώσεις δεν είναι. Απόδειξη ότι ο Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), πηγαίνοντας στο Περιστέρι για να σφυρίξει, μια διαιτησία 100-0 σε βάρος του Ολυμπιακού που παρόλα αυτά ξεπέρασε και το εμπόδιό της και νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο, ήξερε ότι είχε πάρει ορισμό-βραβείο της «εξυγίανσης» στο εξωτερικό.
Πιο συγκεκριμένα ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι Αντερλεχτ-Σπάρτακ Τρνάβα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο ένας από τους δυο επιπρόσθετους είναι ο Ευαγγέλου (Αθηνών), αν και δεν είναι διεθνής! Όμως, υπάρχουν άλλοι διεθνείς που θα μπορούσαν να επιλεγούν, πιο συγκεκριμένα κάποιος εκ των Παπαδόπουλου, Σκουλά, Κομίνη!
Πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Οι διαιτητές και οι βοηθοί γνωρίζουν από πριν, όταν ορίζονται στην Ευρώπη, δεν το μαθαίνουν την ημέρα που ανακοινώνονται επίσημα οι επιλογές της UEFA.
«Μέσα» και ο Αλεξέας!
Τα ίδια ισχύουν και για τον Αλεξέα που επίσης …διέπρεψε στο Περιστέρι, καθώς ορίστηκε τέταρτος στο ματς Αντερλεχτ-Σπάρτακ Τρνάβα που σφυρίζει ο Παπαπέτρου.
Στο προαναφερόμενο ματς βοηθοί του θα είναι οι Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Απτόσογλου (Αθηνών), επιπρόσθετοι οι Τζήλος (Λάρισας), Ευαγγέλου (Αθηνών) και τέταρτος ο Αλεξέας (Μεσσηνίας)…