Αλλοι αντί άλλων βοηθοί του Ζαχαριάδη


-Πρώτη φορά, συγκεκριμένα στο ματς Ολυμπιακός-Απόλλων, θα παίξει με Χριστάκογλου και Νατσιόπουλο.


Ορισμοί σημαίνουν και ανάλυση. Σε μια τέτοια περίπτωση εμπίπτει και η επιλογή των βοηθών του Ζαχαριάδη (Μακεδονίας), ο οποίος τη Δευτέρα (29/10) θα σφυρίξει το ματς της 8ης αγωνιστικής της Superleague, Ολυμπιακός-Απόλλων. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι βοηθοί του Θεσσαλονικιού διαιτητή θα είναι οι Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), αμφότεροι ανέβηκαν το καλοκαίρι στη Superleague.
Ο αγώνας Ολυμπιακός-Απόλλων είναι ο τρίτος που θα διαιτητεύσει ο Ζαχαριάδης. Την 3η αγωνιστική σφύριξε Ατρόμητος-Λαμία 1-0 με βοηθούς τους Πάτρα (Μακεδονίας) και Σίπκα (Σάμου) και την 6η Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1 με βοηθούς τους Παπαδάκη (Ηρακλείου) και Δημητριάδη (Καστοριάς).
Στο σεμινάριο του Αυγούστου η ΚΕΔ είχε χωρίσει σε ομάδες τους διαιτητές και τους βοηθούς και κατά πληροφορίες αντιστοιχούσαν τέσσερις σε έναν ρέφερι. Να σημειώσουμε ότι ο Περέιρα είχε βάλει τον Ζαχαριάδη και στο ματς Κυπέλλου της Τρίτης Λαμία-Βόλος με βοηθούς τους Πάτρα και Σίπκα, όμως τον άλλαξε λόγω 48ωρου. Επίσης, άλλη μια παράμετρος είναι πως ήξερε ο Πορτογάλος ότι ο Ζαχαριάδης θα πάει καλά; Τότε, γιατί να ορίζει παρατηρητές στους αγώνες, εφόσον δεν λαμβάνει υπόψη τις εκθέσεις τους;
Πριν τον αγώνα Ολυμπιακός-Απόλλων οι Χριστάκογλου, Νατσιόπουλος είχαν μπει στα ίδια δυο παιχνίδια, με τον ίδιο διαιτητή που είναι ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Το πρώτο ήταν τη δεύτερη αγωνιστική Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-1 και το δεύτερο την 5η αγωνιστική στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-2.
Δεν πρέπει να παραβλέπουμε και το εξής: Ο Ζαχαριάδης είναι Θεσσαλονικιός, όμως επίσης και ο ένας βοηθός. Ο δε Χριστάκογλου είναι «γειτονιά», καθώς ανήκει στην ΕΠΣ Χαλκιδικής.