Ο Κουκουλάκης «παρών» σε δείπνο της ΕΠΣ Ηρακλείου που είχε μέχρι και λαγό!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙA THN ΕΠΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ "HORIZON BEACH"
Άλλη μια όμορφη βραδιά για την διαιτητική οικογένεια του Ηρακλείου επεφύλαξαν η ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Διαιτησίας την Δευτέρα στο «Horizon Beach» στη Σταλίδα, σε ένα πλούσιο δείπνο (μέχρι και… λαγός προσφέρθηκε) με την χορηγία της οικογένειας Λεονταράκη και του διαιτητή Χάρη Λεονταράκη.
Το παρών έδωσε το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ και σύσσωμη η Επιτροπή Διαιτησίας, οι ενεργεία διαιτητές αλλά και αρκετοί παλαίμαχοι της διαιτησίας όπως και το πρώην μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Μιχάλης Κουκουλάκης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης και παλιός διαιτητής Νίκος Συριγωνάκης και ο μέγας χορηγός της ΕΠΣΗ Αντώνης Παπαδάκης.
Η οικογένεια Λεονταράκη, ο σεφ και το προσωπικό του ξενοδοχείου επεφύλαξαν την καλύτερη φιλοξενία με πλούσια εδέσματα και ζεστή ατμόσφαιρα.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου τόνισε στην ομιλία του: «Είναι σημαντικές τέτοιες συγκεντρώσεις, συμβάλλοντας στο καλό κλίμα για την ΕΠΣΗ και την διαιτητική οικογένεια. Σίγουρα υπάρχουν διαφωνίες, αλλά θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Για άλλη μια φορά επισημαίνω ότι οι επιταγές FIFA και UEFA είναι ότι το κουμάντο στη διαιτησία το έχουν οι κατά τόπους Επιτροπές Διαιτησίας. Άρα το απόλυτο αφεντικό στην ΕΠΣΗ είναι ο Γιώργος Ιωαννίδης και υψηλά ιστάμενος παραμένει πάντα ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, ο Πλούταρχος Κουτεντάκης. Επίσης θέλω να επισημάνω δύο ευχάριστες εξελίξεις σε σχέση με το προηγούμενο τραπέζι που είχε γίνει. Ο Γιώργος Κουναλάκης είναι πλέον στους πίνακες της Football League και σύντομα ο Βασίλης Νικολακάκης θα χριστεί διεθνής βοηθός διαιτητής. Συγχαρητήρια και στους δύο και εύχομαι στην επόμενη συνάντησή μας να έχουμε ανάλογες ευχάριστες ειδήσεις για μέλη της διαιτητικής οικογένειας».
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά τον Χάρη Λεονταράκη, την οικογένειά του, το ξενοδοχείο «Horizon Beach» και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της χθεσινής όμορφης εκδήλωσης.