Ευχαριστήριο της «Φλόγας» στην ΕΠΣ Καρδίτσας!


Με ευχαριστήρια επιστολή, ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» ευχαριστεί την ΕΠΣ Καρδίτσας για την ευαισθητοποίησή της και προσφορά στο έργο της, προκειμένου ολοένα και περισσότερα παιδιά  να έχουν καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα.
Η επιστολή:
«Προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας
Αγαπητοί,
Εκ μέρος των παιδιών μας όλοι εμείς οι γονείς της ΦΛΟΓΑΣ, του Συλλόγου των γονιών που τα παιδιά μας στην πιο τρυφερή ηλικία τους βρέθηκαν αντιμέτωπα με τον καρκίνο, θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθιές ευχαριστίες μας για τη χορηγία σας μέσω των εισιτηρίων του τελικού κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου» και την αγορά 70 πασχαλινών λαμπάδων για τα παιδιά της Φλόγας.
Με αυτή την ευκαιρία, τα παιδιά και οι γονείς της ΦΛΟΓΑΣ θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι το ενδιαφέρον και η συμπαράσταση φορέων και φίλων όπως εσείς μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί και δίπλα στα παιδιά μας για την υγεία και τη ζωή τους.
Θα θέλαμε λοιπόν να σας πούμε ότι νιώθουμε πολύ όμορφα που σας έχουμε κοντά μας, πολύτιμους συμμάχους στην καθημερινή μάχη που δίνουμε κι εμείς κοντά τους. Οι ευαισθητοποιημένοι φίλοι της Φλόγας είναι πηγή ανιδιοτελούς προσφοράς και πολύτιμοι συνεργάτες στην υλοποίηση των προγραμμάτων που έχουν μοναδικό και αποκλειστικό στόχο την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο.
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την υπέροχη πρωτοβουλία σας και σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και δημιουργικοί στις δραστηριότητές σας.
Με εκτίμηση,
Για τη ΦΛΟΓΑ,
Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΩΡΑ ΓΑΡΙΤΟΥ»