Επιθυμίες και… προγραφές


Πριν καλά, καλά αναλάβει ο Αγγελος Αναστασιάδης τεχνικός στην Εθνική ομάδα, άλλωστε υπογράφει την 1η Νοεμβρίου, άρχισαν δημοσιεύματα που έχουν… άρωμα προγραφών! Πιο συγκεκριμένα, «φωτογραφίζουν» ότι παρελθόν θα αποτελέσουν τρεις παίκτες και ο λόγος δεν έχει σχέση με την απόδοσή τους, παρά με άλλα θέματα, όλως τυχαίως αυτοί οι παίκτες είναι «ανεπιθύμητοι» σε συγκεκριμένη πλευρά.
Σε πλευρά που δεν έχει σχέση με τις προτιμήσεις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού! Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι ο Αναστασιάδης δεν έχει σχέση με όλα αυτά που όπως φαίνεται αποτελούν επιθυμίες κάποιων, τις οποίες εκφράζουν επικοινωνιακά για να στείλουν μηνύματα… εξουσίας. Ως ομοσπονδιακός τεχνικός, ο Αναστασιάδης ξέρει καλύτερα ότι οφείλει να καλεί τους παίκτες με βάση την απόδοσή τους, επειδή μόνο έτσι θα πάει μπροστά η Εθνική.
Παράλληλα, υπάρχει και ένα ακόμη θέμα που έχει να κάνει και με τις πληροφορίες ότι κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν τον Αναστασιάδη. Όχι, ότι η ΕΠΟ έπρεπε να τους ρωτήσει, όμως είναι γνωστό ότι λαμβάνει υπόψη τις απόψεις τους αφού με απόφαση του ΔΣ τους άλλαξε ξενοδοχείο για τους εντός έδρας αγώνες, όμως λόγω των αντιδράσεων τους, δεν ίσχυσε η απόφαση και παρέμειναν στο ίδιο…
-Ο Τσάνας θα παραμείνει βοηθός προπονητή. Για λόγους που έχουν να κάνουν με ισορροπίες...
-Δεν θα απορήσουμε αν η Εθνική δώσει ματς, για την προκριματική φάση του Euro 2020, στην Τούμπα. Ηδη, η... πρόβα γίνεται με το μπαράζ της Εθνικής Ελπίδων με την Αυστρία.

Σχόλια