Ξεφτιλίζεται ο Περέιρα: Την Τρίτη (02/10) ο Σκουλάς σφύριξε Παναθηναϊκό, θα τον διαιτητεύσει και το Σάββατο (06/10)


Τέρατα και σημεία από τον Περέιρα. Φανταζόμαστε πως ούτε η FIFA που τον στηρίζει, θα ήθελε ο Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας) να σφυρίξει την Τρίτη 2 Οκτωβρίου του ματς Κυπελλου Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-1 για το Κύπελλο, ενώ το Σάββατο 06 Οκτωβρίου τον έβαλε στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Λίγκας, Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός. Ο κανονισμός που «ανάβει» κόκκινο σε σερί ορισμό διαιτητή στην ίδια ομάδα δεν υφίσταται πλέον, όμως πόσο λογικός είναι ο ορισμός του Σκουλά; Τόσο νωρίς ξέμειναν από διαιτητές;
Μήπως ο Περέιρα ξεφτιλίζεται με τέτοιους ορισμούς; Μήπως ο Πορτογάλος κουράστηκε από το ταξίδι του στη Γερμανία, όπου βαθμολόγησε τον Σκόμινα στο ματς του Champions League Χοφενχάιμ-Μάντσεστερ Σίτι  1-2.
Όπως φαίνεται ο Πορτογάλος δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τον Σκουλά που του δίνει σερί ορισμούς, είτε σαν πρώτο διαιτητή, είτε σαν τέταρτο, παρά την κακή διαιτησία του στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-1, όπου δεν καταλόγισε δυο πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων» και μια κόκκινη σε βάρος των γηπεδούχων. Χώρια που τον έκανε και διεθνή!