Η καμπάνια "My Heart, Your Heart" σε Καραϊσκάκη, Τούμπα και στο ματς Ελλάδα-Ουγγαρία


Στους αγώνες της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΟΚ-Άρης και Ολυμπιακός-Λεβαδειακός φιλοξενήθηκαν εκδηλώσεις της διεθνούς καμπάνιας "My Heart, Your Heart" ("Η Καρδιά Μου, Η Καρδιά Σου"), που εξελίσσεται διεθνώς με συμμετοχή 30 εθνικών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.
Η καμπάνια εντάσσεται στο πλαίσιο της World Heart Day 2018 (Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς 2018), την οποία υποστηρίζει η U.E.F.A. και θα εορτασθεί αύριο 29 Σεπτεμβρίου.
Με συνθήματα όπως «βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση», «υιοθέτησε υγιεινότερη διατροφή» και «κόψε το κάπνισμα», η καμπάνια, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών, συλλόγων και εθνικών ομάδων, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των φιλάθλων σε θέματα που αφορούν στην επιλογή υγιούς τρόπου ζωής, και προωθεί τις θετικές συνέπειες που έχει στην ανθρώπινη υγεία ο προσανατολισμός στην φυσική άσκηση και τον αθλητισμό, σε συνδυασμό με τον περιορισμό των βλαβερών συνηθειών: του καπνίσματος, της κατανάλωσης αλκοόλ, της ανθυγιεινής δίαιτας και της καθιστικής ζωής.
Οι εκδηλώσεις προβολής της διεθνούς καμπάνιας "My Heart, Your Heart" ("Η Καρδιά Μου, Η Καρδιά Σου") θα κορυφωθούν στον αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας με την Ουγγαρία, στα πλαίσια του UEFA Nations League, στις 12 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.