Απίστευτο κρυφτό με τους διεθνείς και αποφάσεις… σκάνδαλο – Ποιοι πήραν το σήμα της FIFA, παρέμεινε ο Κομίνης

-Τι φοβούνται και δεν ανακοινώνουν επίσημα τους Διαμαντόπουλο, Σκουλά, Τζήλο;

Κατάντια νο 1: Αν και (λένε) ότι η διαιτησία πάει καλά (εδώ γελάμε!), οι ίδιοι οι αρμόδιοι την απαξιώνουν για πολλοστή φοραά. Άλλη μια απόδειξη αποτελεί ότι πήραν εν κρυπτώ αποφάσεις για το ποιοι θα γίνουν διεθνείς, ενώ κανονικά θα έπρεπε να καμαρώνουν. Το σήμα της FIFA παίρνουν οι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας), Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), αντί των Αρετόπουλου (Τρικάλων), Καλογερόπουλου (Αθηνών) και Μάνταλου (Καβάλας). Για τους Διαμαντόπουλο, Σκουλά, Τζήλο δεν κάνουμε πλάκα είναι απόφαση που επαναλαμβάνουμε δεν την ανακοινώνουν αν και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν ρέφερι. Φοβούνται κάτι;

Κατάντια νο 2: Αν οι καλύτεροι διαιτητές είναι οι Διαμαντόπουλος, Σκουλάς, Τζήλος, οι οποίοι προκάλεσαν τις πρώτες αγωνιστικές με εξόφθαλμα λάθη φανταστείτε πως είναι οι χειρότεροι! Ο Θεός βοηθός!!! Το κακό για την ελληνική διαιτησία είναι ότι συγκεκριμένοι δεν πρόκειται να σφυρίξουν ντέρμπι αφού δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα ούτε σε ένα παιχνίδι μικρής δυσκολίας. Επίσης, το κακό είναι ότι πλέον θα γελάει όλη η Ευρώπη με τα λάθη που κάνουν. Αρα, για τα 4-5 επόμενα χρόνια τα ντέρμπι θα σφυρίζουν μόνο ξένοι και όσο προχωρά το πρωτάθλημα όλο και περισσότερες ομάδες θα ζητούν ξένους ρέφερι (σ.σ. αυτό να το θυμάστε)!
Η μεγάλη είδηση: Παρέμεινε ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), άρα το μπλοκ του νότου «θριάμβευσε» με 4-0 έναντι του μπλοκ του βορρά που έμεινε στα κρύα του λουτρού. Μεγάλη ήττα για τους τελευταίους η παραμονή του Κομίνη! 
Υ.Γ.: Ποιος «έγραψε» με την ατάκα ότι δεν υπογράφω αν είναι μέσα ο Κομίνης, όμως τελικά έγινε, αυτό που γίνεται πάντα. Των άλλων, όχι το δικό του!

Υ.Γ.1: Στα κρύα του λουτρού έμεινε και ο Ευαγγέλου αλλά και η ΕΠΣ Αθηνών που έχασε μια θέση...