«Καυτός» φάκελος Τζώρτζογλου στη FIFA

Στις 4 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Ηρακλείου, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Νίκο Τζώρτζογλου επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ, με αφορμή ότι η ΕΠΣ έμεινε χωρίς αξιολογημένους διαιτητές στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών. Ο Περέιρα, με τον οποίο συναντήθηκαν, τα άκουσε χοντρά, καθώς ο Νίκος Τζώρτζογλου έκανε λόγο «για γενοκτονία των διαιτητών του Ηρακλείου».
Η αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ παρέδωσε επίσης φακέλους μεταφρασμένους και στα αγγλικά στον Βίτορ Μέλο Περέιρα και για τα υπόλοιπα στελέχη της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ, ενώ ανάλογος φάκελος παραδόθηκε στον υπερσύμβουλο της FIFA στην ΕΠΟ Πετρ Φούσεκ αλλά και στους επιτετραμμένους στην Ελλάδα  Μπιορν Βασάλο και Ζόραν Λάκοβιτς.
Τι περιείχε ο φάκελος προς τους εκπροσώπους των FIFA, UEFA; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι «καυτός». Ο Τζώρτζογλου θέλει να αποδείξει ότι άδικα φαγώθηκαν οι Φουκάκης, που πέρσι σφύριξε όλα τα ντέρμπι της Football League και είχε καλές βαθμολογίες και πήρε συγχαρητήρια από όλους, όπως και οι Μουρτζάκης, Ζαχαριουδάκης. Ετσι, παρέδωσε όλες τις εκθέσεις με τις καλές βαθμολογίες των ρέφερι της ΕΠΣΗ! Παράλληλα, φέρεται να τους προτρέπει να αναζητήσουν και τις εκθέσεις αυτών που έμειναν.
Θα δουν τις εκθέσεις η FIFA και η UEFA; Αν το πράξουν θα βρεθούν προ εκπλήξεων, καθώς οι αξιολογήσεις δεν φαίνεται αν έγιναν με αξιοκρατικά κριτήρια. Υπήρξαν αδικίες…

Σχόλια