ΕΠΣ Μακεδονίας: «Κανένα θέμα με τον ΠΑΟΚ, στις εκλογές δεν ξέρω αν βρεθεί κανένας απέναντί μου», δηλώνει ο Δημητριάδης

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχουν διαρραγεί οι σχέσεις του με τον Δικέφαλο
Επίσης ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές της Ενωσης.
 Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Δημητριάδης:

Για τα δημοσιεύματα που μιλουν για πρόβλημα στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ: «Ολοι πρέπει να είμαστε ψυλλιασμένοι για ποιο λόγο βγήκαν κάποια δημοσιεύματα. Επειδή έρχονται οι εκλογές μας τον Μάιο, λογικό είναι κάποια κέντρα του νότου να θέλουν να δημιουργήσουν εδώ στη Θεσσαλονίκη διάφορα θέματα αλλά αυταπατώνται. Η ΕΠΣ Μακεδονίας είναι για όλα τα σωματεία και όχι μόνο για ένα».

Για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΜ: «Στις εκλογές δεν θεωρώ ότι θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν θα βρεθεί κάποιος απέναντι μου. Οποιος θέλει να βοηθήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν νομίζω ότι χρειάζονται παρατάξεις για να ενταχθεί κάπου. Η πόρτα της Ενωσης ήταν και θα είναι ανοιχτή για όλους αυτούς που το αγαπούν. Οποιος θέλει να ασχοληθεί χωρίς να έχει δεύτερες σκέψεις με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εδώ είναι ο στίβος, ας κατέβει, να δείξει τις δυνατότητες του, να πει τις ιδέες του, να καθίσουμε σε ένα τραπέζι, να τα βάλουμε κάτω και να δούμε ποιος θα βγει νικητής».

Σχόλια