Μια λαμπάδα για τον Κομεσίδη, κανένα πρόβλημα ο Σιδηρόπουλος


SUPERLEAGUE
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-3
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου),
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας),
Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Βλάχος (Γρεβενών)

Αντιγράφουμε:
www.gazzetta.gr
Αδύναμος κρίκος: Ο Κομεσίδης, ο οποίος έκανε ένα λάθος και το διόρθωσε (αναγκαστικά) με άλλο, αφήνοντας την ομάδα του από νωρίς με 10 παίκτες.
Η γκάφα: Κομεσίδης κι εδώ... Κάνει λάθος και χάνει την μπάλα από τον Κλωναρίδη, τον οποίο στη συνέχεια ανατρέπει για να δει και την κόκκινη κάρτα. Κι από αυτό το φάουλ ήρθε και το 0-2. "Επιτυχία" 100% η βραδιά για τον αμυντικό του ΟΦΗ...
 -------
www.sport24.gr
Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ
Με την ΑΕΚ να παίρνει το προβάδισμα αλλά και να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού, καθώς ο ΟΦΗ δυσκολευόταν να βγει οργανωμένα στην επίθεση, η ζυγαριά ήδη άρχισε να… γέρνει. Ωστόσο στο 30’ ήρθε η φάση που επί της ουσίας έκρινε το παιχνίδι. Ο Κλωναρίδης έκλεψε την μπάλα από τον Κομεσίδη. Και ο αμυντικός του ΟΦΗ τον ανέτρεψε στα όρια της περιοχής. Ο Σιδηρόπουλος σωστά απέβαλε τον Κομεσίδη.

--------


-Οπως διαβάσατε και πιο πάνω λόγω της κακής απόδοσης του Κομεσίδη και της άμυνας του ΟΦΗ το ματς έγινε πιο απλό από διαιτητικής άποψης. Πριν και το πρώτο γκολ ο παίκτης των γηπεδούχων έδωσε λάθος πάσα, όμως δεν μπορεί να χρεωθεί αυτός αποκλειστικά το λάθος, επειδή οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν 4-5 πάσες πριν ο Μπακασέτας τη στείλει στα δίχτυα (20’) και επειδή μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο Σωτηρίου. Όπως διαβάσατε και πιο πάνω, πριν το δεύτερο γκολ ο Κομεσίδης έκανε λάθος πάσα, μετά ανέτρεψε τον Κλωναρίδη και σα να μην έφτανε αυτό, το στήσιμο του τείχους, εδώ με ευθύνη του Σωτηρίου, πριν από το εύστοχο φάουλ του Γκάλο ήταν για γέλια. Πιο πάνω γράφουμε για την αεράμυνα του ΟΦΗ, δείτε και το τρίτο γκολ που η μπάλα περνά από τον τερματοφύλακα και από δυο αμυνόμενους.
Στο 17’ υπάρχει πτώση του Σάσι μετά από επαφή με τον Τσιγκρίνσκι, κανείς δεν ζητεί τίποτα και δεν φαίνεται ο πρώτος να πέφτει από αντικανονικό μαρκάρισμα. Επίσης, κανείς δεν κατάλαβε γιατί ο Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη στον Μπακασέτα στους πανηγυρισμούς για το 1-0 της ΑΕΚ, τη στιγμή που του πέταξαν και κάθισμα. Κατά τα άλλα ο διεθνής ρέφερι είχε εύκολο έργο και μακάρι να βάλουν αυτόν στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ του δεύτερου γύρου, άλλο ντέρμπι δεν νομίζουμε να σφυρίξει Ελληνας ρέφερι.