Τα λόγια, λόγια αλλά τα… εξυγιαντικά «χειρουργεία» συνεχίζονται!


-Οι Κουτσιαύτης, Κουμπαράκης και Τζιώτζιος ξεφτίλισαν το αφήγημα του Περέιρα
Κάποιος να μαζέψει τον Πορτογάλο. 'Η, αν θέλει να συνεχίσει το ίδιο βιολί, ας του πουν ότι εκτίθεται. Πήξαμε στα μεγάλα λόγια από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, που δεν θέλουν να βλέπουν στη χώρα του αλλά στην Ελλάδα υπερηφανεύεται για... σωτήρας της ελληνικής διαιτησίας, όμως δεν έβαλε μυαλό από όσα έγιναν την προηγούμενη σεζόν και ούτε δικαιούται, πάντα κατά την άποψή μας να ομιλεί, αφού εμφανίζεται ως πετυχημένος, αν και καρατόμησε 10 διαιτητές, διπλάσιους βοηθούς, όρισε ξένο διαιτητή σε τελικό Κυπέλλου μετά από 43 χρόνια, συν το φιάσκο με τον Κομίνη.
Τίποτα δεν βλέπουμε από αυτά που λέει ο Περέιρα. Έχει ...κατασκευάσει ένα αφήγημα περί αμεροληψίας και ανεξαρτησίας της διαιτησίας, διαφημίζει ένα τετραετές πλάνο εκπαίδευσης, όμως δεν έδιωξε από δίπλα του τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη που αποτέλεσαν την αιτία, επειδή τα είχαν κάνει μπάχαλο, να έρθει στην Ελλάδα.
Πως δικαιολογούνται τα πομπώδη λόγια του, όταν ο Κουτσιαύτης (Αρτας) έδωσε πέναλτι-φάντασμα σε βουτιά του Πρίγιοβιτς, σε μια φάση που δεν τον ακούμπησε ο Παπαδόπουλος και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0; Τι έχει να πει ο Πορτογάλος για το πέναλτι μαρς που δεν... είδαν ο Κουμπαράκης (Θράκης) και ο βοηθός τους Τζιώτζιος (Θράκης) στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 1-0. Όταν δεν βλέπουν τη... χερούκλα του Ντιόγκο, ο Περέιρα όρισε διαιτητές ή... εξωγήινους στο Καραϊσκάκη;
Κάποιος να τον μαζέψει τον Πορτογάλο, επειδή η εικόνα της διαιτησίας απέχει από τη... διαφήμιση που κάνει στον εαυτό του. Δεν απευθύνεται σε ιθαγενείς ούτε σε άσχετους για να λέει τα ίδια και τα ίδια. Είχε αναλάβει και τη διαιτησία της Πορτογαλίας, όμως πλην Μπενφίκα (σ.σ. με αφορμή σχετικές καταγγελίες της Πόρτο) οι άλλοι δεν θέλουν να τον βλέπουν.
Ο Περέιρα πρέπει να καταλάβει ότι η περσινή διαιτησία στην Ελλάδα ήταν η χειρότερη των τελευταίων ετών και ότι η φετινή ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, άρα δεν είναι και τόσο εκτός πραγματικότητας όσοι προβλέπουν ότι θα γίνουν τα ίδια και χειρότερα. Αλλωστε, με βάση τους ορισμούς αλλά και τα κραυγαλέα λάθη της πρεμιέρας από τους Κουτσιαύτη, Κουμπαράκη και Τζιώτζιο δεν φαίνεται ο ίδιος να άλλαξε φιλοσοφία σε σχέση με πέρσι.
Για να συνεχίσουμε με τα περσινά, ο πρόεδρος της ΚΕΔ ξέχασε και τις αναφορές σε ξένες ιστοσελίδες για την εικόνα της διαιτησίας στην Ελλάδα. Η διαιτησία δεν αντέχει άλλα βήματα προς τα πίσω. Κάποια στιγμή επιβάλλεται να του ζητήσουν ευθύνες για τις αποφάσεις του, τόσο η ΕΠΟ, όσο και η FIFA με την UEFA.