«Αφαντη» ΚΕΔ, ρέφερι με φόβο!


-Από τη μια δεν τους εμπιστεύονται αυτοί που τους ορίζουν, από την άλλη νιώθουν ανασφάλεια οι διαιτητές

Με βάση τις αξιολογήσεις, όπου καρατομήθηκαν δέκα διαιτητές και είκοσι βοηθοί, φάνηκε και σε ποιους έριξε ο Περέιρα την ευθύνη για τα χάλια της διαιτησίας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, παραβλέποντας τις δικές του. Σύμφωνα με όσα λέγονται στη διαιτητική πιάτσα, αυτό είχε ως συνέπεια να μεγαλώσει ο φόβος και η ανασφάλεια των διαιτητών, που με βάση και την εικόνα της πρώτης αγωνιστικής είναι και η αιτία που τα λάθη τα διαδέχονται το ένα το άλλο.
Η ΚΕΔ είναι… εξαφανισμένη, εμφανίζεται μόνο στα σεμινάρια, κάτι που έχει αρνητικές επιπτώσεις στη διαιτησία. Αν υποθέσουμε ότι όλοι (Περέιρα, Διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές) είναι ομάδα το κακό κλίμα αποτυπώθηκε και στα σεμινάρια.
1)Σεμινάριο διαιτητών και βοηθών της Superleague (17/08-21/08): Πολύ… παγωμένο το κλίμα αν και έγινε στην καρδιά του καλοκαιριού στο Καρπενήσι. Οι ρέφερι ήταν… στραβωμένοι για τον ορισμό του Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου, επειδή δεν είχαν στήριξη στις καθυστερήσεις στις πληρωμές των αμοιβών τους, δεν είχαν ούτε επικοινωνιακή στήριξη και σα να μην έφτανε αυτό οι υποψήφιοι για διεθνείς έχουν διαρρεύσει με… άγνωστα τα κριτήρια.
2)Σεμινάριο παρατηρητών (22-24/08): Μόνιμη επωδός τους να μην μιλάνε με τους δημοσιογράφους, οι μισοί έβλεπαν με μισό μάτι τους άλλους, αναπάντητα ερωτήματα για τις εκθέσεις που άλλαζαν αλλά και με ποια κριτήρια.
3)Σεμινάριο διαιτητών και βοηθών Football League: Ολοκληρώθηκε σήμερα στο Καρπενήσι. Οι παρέες ανάλογα με τις ενώσεις που ανήκουν, αφού φοβούνται και να μιλήσουν, έστω και για ένα «γεια»! Ψαρωμένοι…
-Γελάει ο κόσμος με το θέμα των πληρωμών των διαιτητών και των βοηθών της Football League. Εχουν λαμβάνειν όλη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και περίμεναν, όπως τους υποσχέθηκαν, να εξοφληθούν στο σεμινάριο που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Καρπενήσι. Όμως, εμφανίστηκε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες για να τους πει ότι η ΕΠΟ αναμένει χρήματα από την UEFA και ότι θα πληρωθούν τον Σεπτέμβριο!
-Εδώ μπαίνει πάλι η ανυπαρξία της ΚΕΔ. Καθυστερήσεις υπήρξαν και στην Superleague. Πιο συγκεκριμένα ολόκληρος ο δεύτερος γύρος εξοφλήθηκε στο σεμινάριο. Όμως, παρότι οι FIFA, UEFA έχουν εξοργιστεί με αυτό το θέμα, ο Περέιρα, ο Μαρίν και ο Λίντμπεργκ δεν παρεμβαίνουν, ώστε να ζητήσουν εγγυήσεις για να μην ξαναγίνουν τα ίδια. Το… φαινόμενο της απληρωσιάς είναι από το προπερασμένο πρωτάθλημα…