Η «Κάρτα Υγείας» που βγάζει… οφσάιντ Ξανθό και Βασιλειάδη


Για πολλοστή φορά φαίνεται πως η ΕΠΟ δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Απόδειξη ότι η ομοσπονδία ούτε που κατάλαβε τη κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για τη λειτουργία της «κάρτας υγείας αθλητή»,  με την εφαρμογή της να αρχίζει εντός Σεπτεμβρίου! Υποτίθεται ότι είναι δωρεάν, όμως με τα νοσοκομεία να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στις τρέχουσες ανάγκες πως θα καλύψουν την ανάγκη εξετάσεων για χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές; Αν πάνε σε ιδιώτες ιατρούς δεν θα είναι δωρεάν, όπως «διαφήμισαν» οι Βασιλειάδης, Ξανθός.
Υπενθυμίζουμε ότι πρώτη η ΕΠΟ πήγε να εφαρμόσει την «Κάρτα Υγείας», όμως παράγοντες της Ομοσπονδίας βρέθηκαν κατηγορούμενοι σε μια υπόθεση-φούσκα, ενώ οι Ξανθός, Βασιλειάδης ήρθαν να επιβεβαιώσουν την αναγκαιότητά της, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για όλο τον αθλητισμό.
Αυτή είναι η… ποδοσφαιρική Ελλάδα της …εξυγίανσης, με τη «σφραγίδα» του Κοντονή, καθώς τα δικαστήρια λειτούργησαν μήνα Αύγουστο για να φύγουν παράγοντες από την ΕΠΟ με διαδικασία που κανείς δεν θα την έλεγε δημοκρατική! Όλα έγιναν ωμά και στεγνά