Μέχρι και στην Αρμενία ψάχνει διαιτητές ο Περέιρα!


-Ο Πορτογάλος έστειλε επιστολή σε 12 ξένες ομοσπονδίες, επειδή πλησιάζουν τα ματς που ...καίνε
-Αυστριακός ή Πολωνός για το ντέρμπι της 4ης Αγωνιστικής ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Με το... καλημέρα απέτυχαν και οι ορισμοί του Περέιρα. Όσο ο Πορτογάλος ανέχεται μια κατάσταση που μόνο κακό κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο θα γίνονται εξόφθαλμα λάθη σαν αυτά του Κουτσιαύτη υπέρ του ΠΑΟΚ, του Κουμπαράκη και του βοηθού Τζιώτζιου κατά του Ολυμπιακού. Στην καλύτερη περίπτωση έβαλε διαιτητές που δεν ήταν έτοιμοι να σφυρίξουν, άσχετα αν κάποιοι κάνουν το μαύρο... άσπρο!
Ο Πορτογάλος έχει πάρει το μήνυμα από τη FIFA ότι οι ορισμοί σημαίνουν ευθύνη και ότι βρίσκεται στο... μικροσκόπιο. Και θα κινδυνεύσει η θέση του αν συνεχιστούν τα ίδια και χειρότερα με πέρσι, όπως άλλωστε φάνηκε από την πρώτη αγωνιστική.
Παράλληλα, εκτός από την παρακολούθηση του Περέιρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εντολή της FIFA είναι σαφής. Οπωσδήποτε να μπουν ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι της Superleague. Άλλωστε, τον κανονισμό που ανοίγει τον δρόμο για την επιλογή τους, δεν τον έβαλε ο Πορτογάλος αλλά ήρθε έτοιμος από τη Γενική Γραμματέα της FIFA, Φατμά Σαμούρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Περέιρα άρχισε από τώρα την προετοιμασία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω της UEFA θα δημιουργήσει ειδική λίστα διαιτητών και βοηθών και έστειλε επιστολή σε 12 ομοσπονδίες, μεταξύ αυτών στην Ισπανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Αυστρία, την Τσεχία, μέχρι και στην ΠΟ Αρμενίας! Υπό σκέψη είναι αν θα βάζουν και επιπρόσθετους και όλα δείχνουν ότι θα παίζουν και επιπρόσθετοι.