Ηταν αναμενόμενο: Ο Περέιρα εξέθεσε τις ΕΠΣ που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν


Ηταν αναμενόμενο ότι οι ΕΠΣ που έκαναν… θόρυβο στη ΓΣ της ΕΠΟ, φωνάζοντας ότι ξέμειναν από διαιτητές θα έκαναν μια τρύπα στο νερό, παρότι ο Γραμμένος τις παρέπεμψε στον Περέιρα. Όμως, όχι μόνο δεν εισακούστηκαν, παρά η ΚΕΔ εξλεδωσε μέχρι και πανηγυρική ανακοίνωση για τα… κριτήρια αξιολόγησης, τονίζοντας ότι συναντήθηκε με οκτώ ΕΠΣ, χωρίς να αλλάζει κάτι! Τώρα αν ο Γραμμένος έχει μεγάλο πρόβλημα, επειδή τα παράπονα κατέληξαν στα… σκουπίδια, αυτό δεν αφορά τον Περέιρα και την παρέα του.
Διαβάστε την ανακοίνωση: «Πραγματοποιήθηκαν κατ' ιδίαν συναντήσεις με τις Ε.Π.Σ. Ημαθίας, Χαλκιδικής, Ανατολικής Αττικής, Χανίων, Πέλλας, Αχαΐας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης και Ζακύνθου. Οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις εκπροσωπήθηκαν στην πλειοψηφία τους από τους Προέδρους των Διοικητικών Συμβουλίων και τις Επιτροπές Διαιτησίας.
Οι συναντήσεις εστίασαν στο αντικείμενο των παρεμβάσεων των Ε.Π.Σ. κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της 29ης Ιουνίου 2018.
Από πλευράς Κ.Ε.Δ. εξηγήθηκαν τα κριτήρια που υιοθετήθηκαν για τον καταρτισμό των πινάκων διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών των τριών εθνικών κατηγοριών αγωνιστικής περιόδου 2018-19, καθώς και η σημασία τους για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.
Η Κ.Ε.Δ. είχε έτσι την ευκαιρία να αναλύσει τον τρόπο λειτουργίας και την ανεξάρτητη στάση της, σχετικά με όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.
Ανταλλάχθηκαν επίσης απόψεις για τη βελτίωση του επίπεδου της διαιτησίας σε όλη τη χώρα».