ΕΠΣ Κυκλάδων: Εξασφάλισε χορηγίες για μπάλες στα σωματεία και για το ενωσιακό γήπεδο


www.sportcyclades.gr

Με επίσημη μπάλα αγώνων για το UEFA Europa League θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη σεζόν  2018 – 2019.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων κατάφερε να εξασφαλίσει μία σπουδαία χορηγία για την επόμενη σεζόν, όπου οι αγώνες και οι προπονήσεις των σωματείων της δύναμης της θα διεξάγονται με την κορυφαία μπάλα, η οποία επίσης θα αποτελέσει την επίσημη μπάλα του Europa League.
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, τα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων αποδέχτηκαν ομόφωνα την χορηγία της εταιρίας, η οποία αγγίζει τις 12.000€, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία εξοικονόμησης χρημάτων στα σωματεία της δύναμης της.
Άμεσα κάθε σωματείο θα λάβει 20 μπάλες. 5 από αυτές θα είναι ειδικές για την τέλεση των αγώνων, 14 για την χρησιμοποίηση τους σε προπονήσεις και η 1 θα είναι συλλεκτική, ακριβές αντίτυπο αυτής που χρησιμοποιείται στα παιχνίδια του  UEFA Europa League.                                         


Χορηγία 10.000€ της Windoor για το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων
Μετά τη molten  ακόμη μία ισχυρή εταιρία θα αποτελέσει υποστηρικτή της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη σεζόν 2018-2019.
Πρόκειται για την εταιρία κουφωμάτων windoor του κυρίου Παλαμάρη, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και θα συνδράμει μέσω της χορηγίας της σε υλικοτεχνική υποδομή για το γήπεδο της Ερμούπολης.
Συγκεκριμένα, η εταιρία του κ. Παλαμάρη θα αντικαταστήσει τα κουφώματα στο κτίριο των αποδυτηρίων και της ΕΠΣ Κυκλάδων, δίνοντας λύση σε ακόμα ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τις γερασμένες εγκαταστάσεις του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων. Το ύψος της χορηγίας υπολογίζεται στα 10.000€.
Έτσι μετά την πρωτοβουλία του προέδρου Ειρηναίου Φρέρη για την εξεύρεση χρηματοδότησης για τις εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα και των μονάδων φωτισμού, έρχεται ακόμη μία σημαντική πρωτοβουλία, της οποίας το αποτέλεσμα, συνδυαστικά με τις εργασίες θα αποτελέσει μία σημαντική πινελιά στην πλήρη αναμόρφωση του γηπέδου.
Η αποδοχή της χορηγίας ψηφίστηκε ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Και όλα αυτά σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Φρέρη, αποτελούν μόνο την απαρχή μίας σειράς συνεργασιών της ΕΠΣ Κυκλάδων με κορυφαίες εταιρίες που μέσω των χορηγιών τους θα στηρίξουν το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ




1) Πατήστε «μου αρέσει» στη σελίδα στο Facebook ΕΔΩ

2)Το προφίλ μας στο Facebook ΕΔΩ

3) Ακολουθήστε μας στο twitter: @balafas_vaios