Με οκτώ ενώσεις συναντήθηκε ο Περέιρα και η ΚΕΔ ...σφυρίζει αδιάφορα για τις καρατομήσεις διαιτητών

-Η ΚΕΔ βρήκε την ευκαιρία να πανηγυρίσει για τις αξιολογήσεις και οριστικά καμία ΕΠΣ δεν θα έχει το θάρρος να ζητήσει εξηγήσεις
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ολοκλήρωσε σειρά συναντήσεων με Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, κατά την περίοδο 05/07 έως 24/07/2018.

Πραγματοποιήθηκαν κατ' ιδίαν συναντήσεις με τις Ε.Π.Σ. Ημαθίας, Χαλκιδικής, Ανατολικής Αττικής, Χανίων, Πέλλας, Αχαΐας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης και Ζακύνθου. Οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις εκπροσωπήθηκαν στην πλειοψηφία τους από τους Προέδρους των Διοικητικών Συμβουλίων και τις Επιτροπές Διαιτησίας.
Οι συναντήσεις εστίασαν στο αντικείμενο των παρεμβάσεων των Ε.Π.Σ. κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της 29ης Ιουνίου 2018.
Από πλευράς Κ.Ε.Δ. εξηγήθηκαν τα κριτήρια που υιοθετήθηκαν για τον καταρτισμό των πινάκων διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών των τριών εθνικών κατηγοριών αγωνιστικής περιόδου 2018-19, καθώς και η σημασία τους για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.
Η Κ.Ε.Δ. είχε έτσι την ευκαιρία να αναλύσει τον τρόπο λειτουργίας και την ανεξάρτητη στάση της, σχετικά με όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.
Ανταλλάχθηκαν επίσης απόψεις για τη βελτίωση του επίπεδου της διαιτησίας σε όλη τη χώρα.