Ο Περέιρα, ο Κομίνης και η αποτυχημένη προσπάθεια

-Ο Πορτογάλος κράτησε στους πίνακες τον Κομίνη, όμως η UEFA δεν τον ορίζει στους αγώνες της
-Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το Πάρκο Γουδί έγινε προσπάθεια να ορίσουν τον Κομίνη στο παιχνίδι Ουίπεστ-Νέφτσι που ο Παπαπέτρου δήλωσε κώλυμα λόγω τραυματισμού 4-0, όμως η UEFA άναψε… κόκκινο, βάζοντας τον Παπαδόπουλο!


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η μια επικοινωνιακή παράμετρος έχει να κάνει με την… καραμέλα ότι ο Περέιρα κάνει ότι θέλουν FIFA και UEFA και η δεύτερη, καθώς φαίνεται ότι δεν θέλουν να πλήττουμε και παράλληλα οι φίλαθλοι να συνεχίζουν να γελούν, ότι τον στηρίζουν οι υπερκείμενες αρχές. Για ακόμη μια φορά όλα αυτά αποδεικνύονται μια… φούσκα ω!
Ένα ακόμη παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Κομίνη. Ο διεθνής ρέφερι έμεινε στον πίνακα της Superleague, αν και δεν μπορεί να σφυρίξει ντέρμπι, όμως η UEFA δεν τον ορίζει στις διοργανώσεις της. Την ίδια στιγμή, τόσο ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), όσο και ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), που είναι στην ίδια κατηγορία με τον Κομίνη (σ.σ. στη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ενώ ο Παπαδόπουλος στην τρίτη) έχουν πάρει από δυο διεθνείς ορισμούς στους προκριματικούς αγώνες του Europa League. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το Πάρκο Γουδί έγινε προσπάθεια να ορίσουν τον Κομίνη στο παιχνίδι Ουίπεστ-Νέφτσι που ο Παπαπέτρου δήλωσε κώλυμα λόγω τραυματισμού 4-0, όμως η UEFA άναψε… κόκκινο, βάζοντας τον Παπαδόπουλο! Διευκρινίζουμε ότι ο Σιδηρόπουλος δεν μπαίνει επειδή είναι στην ελίτ κατηγορία της Ευρώπης και θα ξεκινήσει από τα πλέι οφ.
Βέβαια, όλα αυτά, δηλαδή η… πανωλεθρία με τον Κομίνη ουδεμία σημασία έχουν για τον Περέιρα. Πέρα βρέχει για τον Πορτογάλο, ο οποίος δεν εγγυάται το 50-50 για την επόμενη σεζόν. Αρκεί να μην ξεμείνουν οι ΕΠΣ από διαιτητές για να τους καρατομεί, καθώς μόνο αυτοί θα φταίνε.