«Μεταγραφή» ΑΦΜ: Από τις Σέρρες στη Βέροια!


Σέρρες: Γ΄ Εθνική… μέσω Ελπίδας Σκουτάρεως θέλει η Βέροια!

Η πρόθεση της Ελπίδας Σκουτάρεως να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής λόγω του προβλήματος που υπάρχει με το γήπεδό της ήταν δεδομένη και είχε σημειωθεί και από τον πρόεδρο της Φώτη Κεραμάρη και επιβεβαιώθηκε πλέον και… μέσω Βέροιας!
Και όμως…!
Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται και από διοικούντες της Σερραϊκής ομάδας, η Βέροια είναι έτοιμη να γυρίσει οριστικά σελίδα με την εκλογή της αιρετής διοίκησης του Ερασιτέχνη, με τους ανθρώπους που ηγούνται αυτής να έχουν προχωρημένες συζητήσεις για το ΑΦΜ της Ελπίδας Σκουτάρεως, με το οποίο η «Βασίλισσα του Βορρά» θέλει να πραγματοποιήσει την επανεκκίνηση από τη Γ’ Εθνική, χωρίς χρέη, με στόχο σύντομα να επανέλθει στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι επαφές γίνονται σε καλό κλίμα και αν δεν αλλάξει κάτι, η “μετακόμιση”  θα ολοκληρωθεί όταν έρθει το αίτημα της ΕΠΣ Ημαθίας στην αντίστοιχη Ένωση των Σερρών για «μεταγραφή» ομάδας και μεταφορά έδρας.
Όσον αφορά την Ελπίδα Σκουτάρεως ακούγεται πως μπορεί να… συστηθεί εκ νέου στο Σερραϊκό κοινό μέσω του Αστέρα Πεπονιάς και της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Σ σύμφωνα με όσα φημολογούνται στα ποδοσφαιρικά στέκια.
Πηγή: SerresSport.gr

Σχόλια