ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής: Είμαστε ευγνώμονες που η ποδοσφαιρική μας οικογένεια συνδράμει στην υποστήριξη των συμπολιτών μας


Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ:
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Η ασύλληπτη τραγωδία που βιώνει ο  τόπος μας γεννά την ανάγκη της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας που τόσο πολύ χαρακτηρίζει τον λαό μας.  
Στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η Ανατολική Αττική , είμαστε ευγνώμονες που η ποδοσφαιρική μας οικογένεια συνδράμει στην υποστήριξη των συμπολιτών μας.
Η συμμετοχή και η στήριξη Προέδρων  Ενώσεων που επικοινώνησαν είτε για να συνεισφέρουν ΑΜΕΣΑ όπως
ΕΠΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (μπουκάλες αίμα)
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (χρηματικό ποσό)
Είτε για να δηλώσουν παρών την «επόμενη μέρα»  μας συγκινεί.
Τα σωματεία και οι παράγοντες της Ανατολικής Αττικής έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά και διαθέτουν ότι μπορούν προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συνανθρώπους μας αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι η ποδοσφαιρική κοινότητα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες ενωμένη σαν γροθιά.
Εκ μέρους του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α  ευχαριστούμε θερμά όλους όσους με  την ευγενική τους βοήθεια διαθέτουν  από καρδιάς χρήματα , τρόφιμα , φαρμακευτικό υλικό, μονάδες αίματος κλπ. και δηλώνουμε ότι την επόμενη εβδομάδα που θα έχουν καθίσει οι στάχτες μαζί με τους αρμόδιους φορείς  θα ενεργοποιήσουμε όλα τα βοηθήματα που έχουμε στην διάθεση μας. Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ η Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής θα είναι δίπλα στους πυρόπληκτους συνανθρώπους της.