Δεν… σπέρνει, μόνο θερίζει


-Η μόνη προσφορά του Περέιρα στη διαιτησία είναι οι καρατομήσεις διαιτητών, αφού δεν υπήρχε 50-50, ούτε πρόκειται
Πίνακες διαιτησίας της Superleague για τη σεζόν 2016-17, δηλαδή με το που ήρθε ο Περέιρα στην Ελλάδα. «Νοκ άουτ» βγήκαν 16 διαιτητές, 22 βοηθοί και 11 παρατηρητές. Δηλαδή, καρατομήθηκαν 49 άτομα.
Πίνακες διαιτησίας της Superleague για την σεζόν 2017-18, με τον Περέιρα παρά τα όσα έχουν γίνει, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, να φιγουράρει ως επικεφαλής της ΚΕΔ. Εμειναν εκτός δέκα διαιτητές (σ.σ. ο Θάνος αποχώρησε μόνος του), 20 βοηθοί και πέντε παρατηρητές. Σύνολο 35 άτομα.
Με άλλα λόγια το σύνολο αυτών που φαγώθηκαν πέρσι και φέτος το καλοκαίρι ανέρχεται στα 84 άτομα! Συμπέρασμα: Τέτοιες… σφαγές δεν έχουν προηγούμενο, ενώ ο Περέιρα απέδειξε ότι ξέρει μόνο να θερίζει, όμως δεν τον έχουμε δει να… σπέρνει. Εννοούμε ότι η διαιτησία αντί να κάνει βήματα προς τα εμπρός, άρχισε να… τρέχει προς τα πίσω!
Εννοούμε ότι πόνεσαν τα μάτια μας από τα λάθη που έγιναν στο τελευταίο πρωτάθλημα, σχεδόν στα μισά παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής. Όχι μόνο δεν είδαμε το 50-50 αλλά ο Περέιρα απαξίωσε όλους τους διαιτητές, με τον ορισμό του Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου, ενώ ακόμη δεν εξήγησε τι έγινε και ο Κομίνης εμφανίστηκε στους ορισμούς της 30ής Αγωνιστικής, όμως μετά από 1,5 ώρα «εξαφανίστηκε» από το παιχνίδι Πανιώνιος-Λεβαδειακός και τον αντικατέστησε ο Τσαμούρης (Πειραιά). Δηλαδή, ο Πορτογάλος τα έκανε μπάχαλο ακόμη και στην αδιάφορη τελευταία αγωνιστική!