«Παραγκάρχης, ΣΥΡΙΖΑ και Γραμμένος» αλλά και «VAR για το πόσες θα πέσουν»

Σκληρή επίθεση σε όλα τα μέτωπα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου που επικεντρώθηκε στον «σφιχτό εναγκαλισμό» του Γραμμένου με την Κυβέρνηση, άφησε αιχμές κατά Κοντονή, Βασιλειάδη, ενώ κατάγγειλε μηναία  αμοιβή 15.000 ευρώ στον Κουκουλάκη, ανάλογους μισθούς και σε άλλους, όπως επίσης και κομματικές προσλήψεις στην ΕΠΟ. Δεν γλίτωσαν, από τον Τζώρτζογλου, ούτε FIFA, UEFA «για την μπαμπεσιά στο καταστατικό σχετικά με τα κωλύματα παραγόντων που αρχικά τα αφαίρεσαν αλλά τα επανέφεραν από την πίσω πόρτα σε συνεργασία με τους Κοντονή, Βασιλειάδη».
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου ξεκίνησε με τον «μεγαλύτερο παραγκάρχη που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο», κατονομάζοντας τον Θωμά Μητρόπουλο και θυμίζοντας παλαιότερη ανακοίνωση της ένωσής του που κάθε πρότασή της ξεκινούσε διαδοχικά με τα αρχικά του ονόματός του!
Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει ενότητα και ομοψυχία όταν αιχμή του δόρατος ήταν ο μεγαλύτερος παραγκάρχης που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμένα μου λέγανε ότι είμαι του λιμανιού, ότι είμαι απέναντι. Πώς να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Όταν υπήρξε αυτή η λυκοσυμμαχία, και τώρα πια δεν υπάρχει».
Απευθυνόμενος στον Γραμμένο, ο Τζώρτζογλου σχολίασε ότι «είναι λάθος σας (σ.σ. η λυκοσυμμαχία), όπως είναι λάθος ο εναγκαλισμός σας με την κυβέρνηση». Σχετικά με τις σχέσεις ΕΠΟ, Κυβέρνησης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου σχολίασε επίσης:  «Δεν ξέρω στις εκλογές της ΕΠΟ πέρσι, αν ψηφίσαμε για πρόεδρο τον Βασιλειάδη ή τον Γραμμένο. Πώς το επιτρέπετε; Του επιτρέπετε να μιλάει με τις ΠΑΕ, να αποφασίζει πόσες θα είναι στο πρωτάθλημα. Πως το επιτρέψατε αυτό κύριε πρόεδρε; Πως το επιτρέψατε εσείς, κύριοι της FIFA και της UEFA; Αν κι εσείς δεν είστε και τόσο αξιόπιστοι, όσο θέλετε να με πείσετε».
«VAR για πόσες θα πέσουν»
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου καυτηρίασε και τις κακές σχέσεις μεταξύ των διοικούντων της ΕΠΟ, όπου μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, άσχετα από τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών του διοικητικού (51 υπέρ, 14 κατά) και του Οικονομικού απολογισμού (45 υπέρ, 3 κατά, ενώ 8 σύνεδροι δήλωσαν "παρών"), ενώ ο Προϋπολογισμός του 2019 έλαβε 50 ψήφους υπέρ, 4 κατά και 4 σύνεδροι δήλωσαν "παρών".
Για τον εμφύλιο στην ΕΠΟ, ο Τζώρτζογλου ήταν παραστατικός: «Εδώ στο πάνελ υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται από εντελώς διαφορετικές μεριές. Αν φύγουν όλοι όσοι παρακολουθούν σήμερα τη διαδικασία της γενικής συνέλευσης και μένουν μόνο όσοι κάθονται στο πάνελ, θα χρειαστούμε... VAR και replay για να μετράμε πόσες θα πέσουν»!
Για τις «προκλήσεις» Γραμμένου είπε: «Βαγγέλη, έκανες κι εσύ αρκετά λάθη. Προκάλεσες. Φαντάζεσαι να πήγαινε ο Γιώργος Σαρρής να κάνει Δ.Σ στον Πειραιά, όπως εσύ πήγες στο «Μακεδονία Παλλάς»; Αυτό ήταν λάθος φίλε Βαγγέλη, προκάλεσε».
Για τον Κουκουλάκη και τις κομματικές προσλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ κατάγγειλε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο πληρώνει 1 εκατομμύριο ευρώ σε πέντε ανθρώπους. Ο συμπολίτης μου, κ. Κουκουλάκης, κοστίζει στην ΕΠΟ, χωρίς τα extra. Ανάλογα είναι τα ποσά και για τους άλλους, που τους φύτεψε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομοσπονδία. Γίνεται μια Ένωση με 5.000 ποδοσφαιριστές να παίρνει λιγότερα χρήματα από ένα στέλεχος της ΕΠΟ; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διορίσει 30 ανθρώπους στην ΕΠΟ! Κομματικός στρατός με μεγάλους μισθούς. Ξεχνάει ο κ. Βασιλειάδης ότι υπάρχουν χιλιάδες ερασιτεχνικά σωματεία στην Ελλάδα; Η μήπως πιστεύει πως με τα 100.000 ευρώ που υποσχέθηκε ο κ. Κοντονής τον Φεβρουάριο του 2016 θα καλύψουν όλα τα σωματεία τις ανάγκες τους».
Και κατέληξε: «Μαθαίνω καθημερινά ότι η FIFA και η UEFA βρίσκονται με ένα άτομο σε κάθε συνέλευση. Βλέπω τώρα ότι έχει γεμίσει η πρώτη σειρά. Πρέπει να δώσουμε βάση στον αφελληνισμό του ποδοσφαίρου μας. Ολοι ξένοι. Δεν είναι λογικό να γίνεται ο,τι υπαγορεύουν οι ξένοι επιτηρητές μας, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τη FIFA. Λυπάμαι που είμαι σκληρός, Βαγγέλη».