ΓΣ ΕΠΣ Αχαΐας: Πρόταση για λουκέτο λόγω των… σφαγών στους πίνακες διαιτησίας

-Αλλά και μετάβασης όλου του ΔΣ στην Αθήνα για το ίδιο θέμα

ΓΣ ΕΠΣΑ: Το επεισόδιο, το «κόκκινο» πανί και η επανεμφάνιση!

www.pelop.gr
Μπορεί να μην ήταν από τις σκληρές γενικές συνελεύσεις, έγιναν όμως και ειπώθηκαν πράγματα που έχουν τη σημασία τους, παρότι η χθεσινή ΓΣ της ΕΠΣ Αχαΐας θα ξεχαστεί γρήγορα.

Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Χρήστου Τσαρτόλια, ο οποίος παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος των Πετεινών στη συνέλευση μετά από πολύ καιρό, καθώς απουσίαζε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.
Μίλησε για λίγο σε αντιπολιτευτικό τόνο λέγοντας ότι περίμενε από τη νυν διοίκηση περισσότερα πράγματα. Ο Τσαρτόλιας καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό.
Σε ήπιο και συναινετικό ύφος ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας, Αγγελου Δανιήλ, ο οποίος έδωσε έμφαση στην προσπάθεια που κάνει η διοίκησή του μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν είναι και το καλύτερο από οικονομικής άποψης.
Ολα κυλούσαν ομαλά και χωρίς εντάσεις μέχρι τη στιγμή που έλαβε το λόγο ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣΑ, Κώστας Ντάσιος, που είναι το κόκκινο πανί για την αντιπολίτευση.
Ο Ντάσιος έκανε αναφορά και στις προηγούμενες διοικήσεις, καθώς και στα όσα γίνονταν στο παρελθόν, ενώ τόνισε ότι η αμοιβή από τα παρατηρηλίκια πηγαίνει στο ταμείο της Ενωσης.
«Φέρε μου τον κωδικό για να το διαπιστώσουμε αυτό», παρενέβη εκείνη τη στιγμή ο Δημήτρης Μπαλαφούτης και εκεί δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση.
ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ
ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!

Σοβαρό επεισόδιο δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Κώστα Ντάσιο και τον ταμία της ΕΠΣΑ, Οδυσσέα Χριστόπουλο, όταν ο δεύτερος επιτέθηκε φραστικά στον πρώτο και ευτυχώς που επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι αλλιώς θα είχαν πιαστεί στα χέρια.
Δεν είναι μυστικό ότι ο Χριστόπουλος ουσιαστικά απέχει από τη διοίκηση και είναι ξένο σώμα με αφορμή κάποιες καταστάσεις που έγιναν την περιόδο των τελευταίων εκλογών.
Σε ενωτικό και ήπιο ύφος ήταν η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπαλαφούτη και του Χρήστου Πλούμη της αντιπολίτευσης, αφήνοντας όμως αιχμές.
Ο δεύτερος έθεσε το θέμα αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος ως αντίδραση για το ζήτημα της «ήττας» που είχαμε ως ΕΠΣ από τον καταρτισμό των νέων πινάκων διαιτησίας, καθώς και της τμηματικής καταβολής των παραβόλων.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης μίλησαν ακόμα οι Αχιλλέας Κιτσάτης, Γιάννης Γασπαρινάτος, Νίκος Θεοδωρόπουλος («και οι 11 να πάμε στην Αθήνα για το θέμα της διαιτησίας»), Χρήστος Μοσχόπουλος, Δημήτρης Σαρρής, Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ηλία Μποσγανά.

Ν. Θεοδωρόπουλος: «Βάλτε λουκέτο…»

Εκτός από τον Χρήστο Πλούμη και o β' αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Νίκος Θεοδωρόπουλος μίλησε για λουκέτο στα πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια της χθεσινής της ΓΣ της Ενωσης.

«Ας βάλουμε λουκέτο στα πρωταθλήματα. Μόνο έτσι θα καταλάβουν και θα ακολουθήσουν κι άλλες Ενώσεις. Να πάμε και τα 11 μέλη στην Αθήνα και να κάνουμε παράσταση στην ΚΕΔ γι' αυτό που έγινε με τη διαιτησία. Εχουμε καθίσει ποτέ να συνεννοηθούμε όλοι ως παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου; Και εγώ έχω κάνει κακό, παρότι ασχολούμαι λίγα χρόνια με το ποδόσφαιρο, αλλά επιτέλους ας κάνουμε κάτι όλοι μαζί. Εμείς φταίμε που ο κάθε παίκτης και ο κάθε προπονητής ζητάει ένα σωρό χρήματα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Θεοδωρόπουλος.