Κλαίνε με ...μαύρο δάκρυ οι διεθνείς (τρόπος του λέγειν)


- Ψάχνουν ραντεβού με τον Περέιρα για να τον παρακαλέσουν να μείνουν στους πίνακες, όμως είναι τελειωμένοι
-Ατιμη διαιτησία... Εκεί που τους είχαν κάνει... διαιτητάρες, τώρα έγιναν ...διαιτητάκια και οι περισσότεροι του πίνακα της FIFA είναι και με τα δυο πόδια εκτός...


Καλογερόπουλος (Αθηνών), Μάνταλος (Καβάλας), Κομίνης (Θεσπρωτίας), Αρετόπουλος (Τρικάλων) βρίσκονται σχεδόν και με τα δυο πόδια εκτός πινάκων, καθώς ο Περέιρα έχει αποφασίσει ριζικές αλλαγές όχι μόνο στον πίνακα των διεθνών αλλά και των διαιτητών της Superleague. Πρόκειται για θέμα που έχουμε αποκαλύψει εδώ και πάρα πολύ καιρό, το οποίο όχι μόνο δεν έχει διαψευστεί αλλά επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και με δημοσιεύματα άλλων ΜΜΕ.
Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί οι τέσσερις προαναφερόμενοι ρέφερι να βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς και οι ίδιοι βλέπουν, αυτά που βλέπει όλη η διαιτητική πιάτσα (και όχι μόνο), δηλαδή ότι είναι τελειωμένοι. Όμως, δεν το βάζουν κάτω και σύμφωνα με ρεπορτάζ οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ζητήσει ραντεβού με τον Πορτογάλο, αν όχι για παροχή εξηγήσεων, να του ζητήσουν δεύτερη ευκαιρία. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι δεν αποφασίζει μόνο ο Πορτογάλος αλλά ολόκληρη η ΚΕΔ και φυσικά ρόλο παίζουν:
1) Οι χαμηλές βαθμολογίες τους σε συνδυασμό με τα απαράδεκτα λάθη που έχουν κάνει,
2) Δεν έχουν προοπτικές εξέλιξης στην Ευρώπη, απόδειξη ότι κανέναν τους η UEFA δεν ανέβασε κατηγορία και με εξαίρεση τον Καλογερόπουλο οι άλλοι έχουν κλείσει ηλικιακά και τον κύκλο τους. Από την άλλη πλευρά ο Καλογερόπουλος δεν έχει καλές εκθέσεις από τους ξένους παρατηρητές. Για αυτό και από το 2015 ανέβηκε μόνο μια κατηγορία, διότι έμεινε κενή θέση με την καρατόμηση του Κουκουλάκη.