Ο Περέιρα έχασε το στοίχημα

-«Κοροϊδία» είναι οι πίνακες διαιτησίας με Κομίνη και Ευαγγέλου και παράλληλα φαίνεται πως δεν υπάρχει αξιοκρατία

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στην ελληνική διαιτησία. Υπάρχει μεγάλη υποψία ότι οι αξιολογήσεις δεν έγιναν αξιοκρατικά. Από μια προσεκτική μελέτη των αλλαγών βγαίνει το συμπέρασμα πως ο Περέιρα και η… αυλή του, κυρίως η …αυλή του, φρόντισαν να αφήσουν εκτός ρέφερι 30-34 ετών, δηλαδή ρέφερι που είχαν μέλλον, από την Football League για να έχουν άλλοθι κάποιοι να μείνουν στις θέσεις τους. Για τον ίδιο λόγο, από τον πίνακα της Superleague «φαγώθηκαν» διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές, οι οποίοι δεν είχαν προκαλέσει, ούτε είχαν και τόσο κακές βαθμολογίες σε σχέση με κάποιους που έμειναν.

Μπορεί να καρατομήθηκαν κάποιοι που προκάλεσαν, επειδή δεν γινόταν αλλιώς, δεν τους ήθελε κανείς και αν δεν έφευγαν θα γελούσαν και οι φίλαθλοι, ενώ έπρεπε να φανεί ότι κάποιοι φταίνε για το ότι την περασμένη σεζόν η διαιτησία ήταν στο κάδρο από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αλλωστε, από πού και ως που οι αξιολογήσεις είναι αξιοκρατικές με τους Κομίνη και Ευαγγέλου να φιγουράρουν στον πίνακα των διαιτητών της Superleague;
Ο πρώτος μέτρησε μέχρι και γκολ στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τουμπας και ουδέποτε εξήγησε γιατί διεκόπη οριστικά ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ο δε Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι σε φάση εκτός περιοχής και έπρεπε να φύγει μόνος του. Παρόλα αυτά τον κράτησαν στον πίνακα, αν και υποβίβασαν τον Βάτσιο που έκανε παρόμοιο λάθος, ο μεν Ευαγγέλου κατά του Ολυμπιακού, ο δε Βάτσιος υπέρ της ΑΕΚ.
Περέιρα, FIFA και UEFA έχασαν το στοίχημα πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν. Ας βγάλουν στη φόρα τις βαθμολογίες. Ο Ευαγγέλου ήταν κακός σε παραπάνω από τα μισά παιχνίδια του.
Μήπως κάποιοι από αυτούς που ανέβηκαν θα έχουν την ίδια φιλοσοφία (100-0 σε βάρος του Ολυμπιακού και 100-0 υπέρ των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), αλλιώς δεν θα ανέβαιναν;
Μήπως οι περισσότεροι από αυτούς που παρέμειναν έχουν την ίδια, προαναφερόμενη, φιλοσοφία, αλλιώς δεν θα έμεναν;
Μακάρι να δικαιωθούν Περέιρα, FIFA και UEFA. Αλλιώς, δεν θα ξεμείνουν μόνο από διεθνείς, όπως συνέβη ήδη και πλέον στα ντέρμπι υποχρεούνται να βάζουν μόνο ξένους ρέφερι, αλλά γενικά από διαιτητές, βοηθούς, μέχρι και από παρατηρητές!