Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι απολογισμοί στην Γ.Σ της Ε.Π.Σ. Πειραιά


www.stoplekto.gr
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ
Εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα Πειραϊκά σωματεία ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣ Πειραιά καθώς και ο προϋπολογισμός για το 2019.
Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ  πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλή ατμόσφαιρα και σε απόλυτη τάξη στον Πολυχώρο « Απόλλων »  στα Καμίνια .
Από τα 77 σωματεία πληρεξούσια κατέθεσαν τα 66 ενώ παραβρέθηκαν τα 47.
Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Σπάθας  συντόνισε την Γ.Σ. την οποία διηύθυνε με άψογο τρόπο.
Τα σωματεία καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιώργος Ανατολάκης.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά  Γιώργος Γαβρίλης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο πρόεδρος του ΣΕΦ Νίκος Λύτρας, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά και αντιπρόεδρος του Καναλιού 1 Στέλιος Μπρατσόλης, ο πρώην  παράγοντας της ΕΠΣΠ Χρήστος Στούκας, και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά Βασίλης Ιωαννίδης .
*Τον διοικητικό απολογισμό έκανε ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας , ενώ τον οικονομικό ο αναπληρωτής ταμίας Βασίλης Κουτσούπης .
Την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής διάβασε ο πρόεδρος Δημήτρης Βάλβης.
Μίλησαν οι εκπρόσωποι σωματείων : Μηνάς Χατζηαντωνίου( ΑΠΟ Κερατσίνι) , Βαγγέλης Περάμαντζης ( Φοίνικας Αγίας Σοφίας) Στέφανος Φαναρίτης ( ΑΕ Μοσχάτου) , Βαγγέλης Βρεκούσης ( ΑΟ Καραβά ) .
Τον λόγο πήρε και ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ Μιχάλης Μουσελής που ευχαρίστησε όλους που του συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος του…
*Γραμματείς της Γενικής Συνέλευσης ήταν οι Σταύρος Μορφόπουλος ( Χαλκηδόνας) Τάσος Τσίλης (Παννεαπολικού ) και Κώστας Βοηδίλας( Αίαντα Σαλαμίνας )
* Υπήρξε πλούσιος μπουφές  προσφορά της αρτοποιΐας «Ήπειρος» του Αντώνη Τσάτσου.