Με το… καλημέρα η διαιτησία μπήκε στο κάδρο


-Πρωτοφανείς αντιδράσεις από Ενώσεις κατά του Πορτογάλου και φωνές για αδικίες στις αξιολογήσεις διαιτητών και βοηθών.
Ναι, το κατάφερε και αυτό ο Βίτορ Μέλο Περέιρα. Να βάλει τη διαιτησία στο κάδρο με το… καλημέρα, εννοούμε με αφορμή τους πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών ενόψει της σεζόν 2018-19. Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιρικών ενώσεων είναι τόσο μεγάλες που δεν αποκλείεται η διαιτησία να έχει μεγάλο μερίδιο στην αυριανή Τακτική ΓΣ της ΕΠΟ και όλες αναφέρονται σε αδικίες στις αξιολογήσεις διαιτητών και βοηθών.
Που να περίμενε τέτοιο πράγμα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος θα πει ότι η FIFA και ο Περέιρα έχουν την ευθύνη για τους πίνακες και θα έχει δίκιο. Αλλωστε, το ίδιο ανέφερε και στο ΔΣ της ΕΠΟ που επικύρωσε τους πίνακες. Όμως, η ουσία είναι ότι ο Πορτογάλος τού δημιούργησε ένα μεγάλο πρόβλημα.
«Σκηνοθετήσατε την ταινία η σφαγή των διαιτητών!», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου που ταυτόχρονα εξαπέλυσε και επίθεση στον Κουκουλάκη. Χαμός, παραιτήσεις από την τοπική επιτροπή διαιτησίας και «εμφύλιος», γίνεται στην ΕΠΣ Αχαϊας. «Βράζει» και η ΕΠΣ Μεσσηνίας που ζήτησε ραντεβού με τον Περέιρα, όπως και η ΕΠΣ Ημαθίας που επίσης θέλει να δει και τον Γραμμένο. Ακόμη μεγάλη δυσαρέσκεια υπάρχει και σε άλλες ενώσεις της Κρήτης, όπως επίσης και στις ΕΠΣ Λακωνίας, Ηλείας, Ανατολικής Αττικής και αυτά είναι κάποια παραδείγματα.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ συναντήθηκε, λόγω των καρατομήσεων διαιτητών, με του Γραμμένο και Τριτσώνη.