ΕΠΣ Ημαθίας: «Αντιμετωπίζουμε την κατακραυγή του ποδοσφαιρικού κόσμου της Ενωσης μας, για την άδικη μεταχείριση των διαιτητών μας»

-«Ο Καραντώνης είχε καλές έως άριστες βαθμολογίες, όπως και ο βοηθός Κελεσίδης»
-Η ΕΠΣ Ημαυίας ζητεί συνάντηση με Γραμμένο, Περέιρα

Πυρ και μανία είναι και η ΕΠΣ Ημαθίας για τις αξιολογήσεις των διαιτητών. Με επιστολή της προς την ΕΠΟ διαμαρτύρεται για άδικη μεταχείριση τους, κάτι που οδήγησε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστα Μαστοροδήμο σε παραίτηση.
Αναλυτικά επιστολή:
Προς τον
κ. Προεδρο της Ε.Π.Ο.
Αθηνα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Προεδρο ΚΕΔ/ΕΠΟ
Κυριε Προεδρε
Εκφραζουμε την εντονη δυσαρεσκεια μας για τις αξιολογησεις της Διατησιας για την νεα ποδοσφαιρικη περιοδο 2018/19.
Η διατησια της Ημαθιας εχασε δυο αξιλολογα στελεχη με εμπειρια, ηθος και προσδοκιες για το μελλον του ποδοσφαιρου της Ημαθιας και της Ελλαδας.
Ο φιλαθλος κοσμος της Ημαθιας ειδε μεσω των πρωταθληματων της και των αγωνων μπαραζ,που διεξηχθησαν μετα από χρονια,ότι και ο ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ και ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ειχανε το επιπεδο και τις προυποθεσεις για να είναι στους πινακες αξιολογησης.
Το οτι ο ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ειχε συμμετοχες στο πρωταθλημα της SUPERLEAGUE με 11 παιχνιδια με παρα πολυ καλες εως αριστες βαθμολογιες, είναι πολύ αδικο νε βρισκεται σημερα εκτος του πινακα αξιολογησης της SUPERLEAGUE, το ιδιο και ο βοηθος FOOTBALLLEAGUE ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ο οποιος βρεθηκε ξαφνικα εκτος πινακων αξιολογησης. Στην περισυνη αξιολογηση αντιμετωπισαμε το ιδιο προβλημα με τον υποβιβασμο του Διαιτητη ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗ από την FOOTBALLLEAGUE στην Γ΄Εθνικη, εχοντας και αυτος παρα πολύ καλες βαθμολογιες και του βοηθου ΠΑΡΑΣΙΟΥ από την SUPERLEAGUE στην FOOTBALLLEAGUE. Εμεις πιστευουμε στις ιδιες αξιες να διεκδικουμε ο,τι καλυτερο για την Ελληνικη διαιτησια και θα προσπαθησουμε να ανεβασουμε το επιπεδο της ακομη περισσοτερο. Ηδη αντιμετωπιζουμε την κατακραυγη του ποδοσφαιρικου κοσμου της Ενωσης μας, για την αδικη μεταχειρηση από την Ομοσπονδια των διαιτητων μας, με αποκορυφημα την παραιτηση του Προεδρου της Επιτροπης Διαιτησιας της Ενωσης μας.
Η Ε.Π.Σ. Ημαθιας ηταν επι 21 χρονια το καστρο του παλαιου κατεστημενου της Ε.Π.Ο., το οποιο εμεις γκρεμισαμε κανοντας μεγαλο αγωνα στις εκλογες της Ενωσης του Δεκεμβριου 2016. Δεν μπορει η Ενωση αυτή ξαφνικα να γινεται ο φτωχος συγγενης της Ε.Π.Ο.
Κατοπιν των ανωτερω επιθυμω να συναντηθω τοσο μαζι σας, οσο και με τον Προεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. ΠΕΡΕΙΡΑ, προκειμενου να βρεθει κοινη λυση για αποκατασταση της αδικιας κατά των διαιτητων μας.
Με τιμη
Ο Προεδρος
Βασιλειος Φωτιαδης