Η ΕΠΣ Αχαΐας ζήτησε ραντεβού με τον Περέιρα

-Σύμφωνα με δημοσίευμα

Η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας δε θέλει να πληρώσει την κόντρα του Νότου με τον Βορρά και θα περάσει στην αντεπίθεση

www.gnomip.gr
Δε φαίνεται διατεθειμένη να κιοτέψει απέναντι στην ΕΠΟ για τον άδικο «αποκεφαλισμό» των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της ένωσης.
 Η διοίκηση της ΕΠΣΑ την Παρασκευή που μας πέρασε πρέπει να παραδεχτούμε ότι βγήκε στην επίθεση με ανακοίνωση που τα «χώνει» κανονικά στην ΕΠΟ και τον Γραμμένο για την καρατόμηση των Αχαιών ρέφερι, κάτι που δε συνηθίζεται γενικότερα.
Μπορεί να στήριξε μέχρι τέλους αυτή την ΕΠΟ, να έδωσε μεγάλο αγώνα, όμως αισθάνεται την πλήρη απαξίωση, αλλά και την μεγάλη αδικία και απ’ ότι φαίνεται δε θα το αφήσει έτσι. Τους ανθρώπους της ΕΠΣΑ του έχει πειράξει αυτό το γεγονός διότι είχαν πάρει υποσχέσεις ότι θα υπάρξουν διαιτητές σε υψηλές Κατηγορίες. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι δεν αρμόζει αυτό στην Αχαΐα, αυτός ο αποκεφαλισμός, απ’ τη στιγμή που είχαμε εξαιρετικές διαιτησίες τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και γενικότερα στις Εθνικές κατηγορίες.
 Με λίγα λόγια δεν θέλουν να «πληρώσουν» την κόντρα του Νότου με τον Βορρά και ήδη έχουν έρθει σε επικοινωνία με την ΚΕΔ, έτσι ώστε αυτή την εβδομάδα να υπάρξει ραντεβού με τον επικεφαλή, Βίτορ Περέιρα. Από την άλλη ωστόσο είναι ικανοποιημένοι για την άνοδο του Ανδριανού και Καδδά. Να θυμίσουμε ότι διαιτητή στην Α’ Εθνική, η Αχαΐα τελευταία φορά είχε τον Γιώργο Σταθόπουλο πριν επτά χρόνια περίπου. Από τότε και έπειτα η Αχαΐα έχει παραγκωνιστεί.