«Ηχηρό χαστούκι» σε Κυβέρνηση, Μελισσανίδη

-Οι παράγοντες της Superleague ξέρουν ποιος θέλει το καλό του ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός βγήκε ξανά μπροστά, με στόχο το καλό του αθλήματος, χωρίς σκιές και απειλές
www.gavros.gr
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η μεγάλη επιστροφή του Ολυμπιακού, του συλλόγου που πάλεψε και παλεύει με όλους και με όλα. Στη Superleague πέτυχε μια μεγάλη νίκη, για την ακρίβεια πρόκειται για θρίαμβο που δείχνει ότι οι παράγοντες των ΠΑΕ ξέρουν ποιος θέλει, εννοούμε ποια ομάδα θέλει, το καλό του ποδοσφαίρου!
Ο Ολυμπιακός, υπό την ηγεσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει μάθει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα μέτωπα. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι έχει προτάσεις, άρα το ποδόσφαιρο ανέλαβε να το σώσει αυτός που έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί. Παράλληλα, η εκλογή του αντιπροέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μπαταγιάννη -παρουσία του ηγέτη του Ολυμπιακού- στην προεδρία της Superleague αποτέλεσε «ηχηρό» χαστούκι, τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στον Μελισσανίδη.
Ο υπερθετικός απολογισμός δεν είναι μόνο ο θρίαμβος της άνετης εκλογής με 9 στις 15 ψήφους (σ.σ.: συμπεριλαμβάνουμε και την ΕΠΟ). Παράλληλα, επιτυχία αποτελεί ότι η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης, όσο και αν το προσπάθησαν, όχι μόνο δεν κατάφεραν να βάλουν σοβαρό εμπόδιο, αφού επιτυχία του Ολυμπιακού είναι και το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να βάλουν αντίπαλο, βλέποντας ότι θα συντριβούν.
 Σύμφωνα με το παρασκήνιο και η Κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει «τρικλοποδιές» στην εκλογή του Βαγγέλη Μπαταγιάννη, ο οποίος εξ οφίτσιο θα είναι και πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Επίσης, από το απόγευμα κιόλας της Παρασκευής από τη ΓΓΑ, υπήρξαν διαρροές από τις οποίες έβγαινε το συμπέρασμα ότι κάτι... πάθαιναν στην ιδέα ότι ο Ολυμπιακός επιστρέφει, μετά από έναν χρόνο απουσίας, στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή.
Εξίσου σημαντικό πως κάποιοι δεν θεωρούν τυχαίο το γεγονός ότι την τελευταία στιγμή ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ειδοποίησε πως δεν θα παραστεί στο ΔΣ, όπου επρόκειτο να συζητήσει για την αναδιάρθρωση και πως επιθυμία του ήταν να ματαιωθούν οι εκλογές στη Λίγκα για το τέλος Ιουλίου, με το πρόσχημα ότι πρέπει να ψηφίσουν Άρης και ΟΦΗ, άσχετα αν δεν θα άλλαζε κάτι. Για να μην προβλέψουμε ότι θα ήταν χειρότερα...
Το ποτάμι δεν γύρισε πίσω. Η πρότερη παρουσία του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο αποδεικνύει ότι έχει προτάσεις και λύσεις για το σύνολο του ποδοσφαίρου, χωρίς σκιές και απειλές, βάζοντας πάνω από όλους και όλα μόνο το καλό του αθλήματος. Το τελευταίο θα φανεί σύντομα, αρχής γενομένης από τις «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες, οι οποίες είναι δημιούργημα της πολιτικής της Κυβέρνησης και της δήθεν... εξυγίανσης. Ήδη, ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, προανήγγειλε ότι την Τετάρτη (27/06) θα συναντηθεί με τον Βασιλειάδη.
Οι φίλαθλοι, για τους παράγοντες δεν αμφιβάλλουμε, γνωρίζουν ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να απαλλαγεί από τα βαρίδια που το οδήγησαν πολλά χρόνια πίσω. Από αυτούς που κοίταξαν μόνο το συμφέρον τους, είτε το πολιτικό, είτε συγκεκριμένων ομάδων...