Μέχρι και οι υπάλληλοι της FIFA τα… βάζουν με τον Γραμμένο!

***Μετά τον Χούμπελ, παράπονα του έκανε και ο Βασάλο


Εντονη ήταν η δυσαρέσκεια του Χέρμπερτ Χούμπελ, προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA από την εμπειρία που είχε στο ΔΣ της περασμένης Παρασκευής. Η δυσαρέσκεια έχει να κάνει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και κατ’ επέκταση με όλο το ΔΣ, καθώς θεωρείται ότι δεν δείχνουν ικανοί να διοικήσουν το ποδόσφαιρο.
«Στη συνάντηση, που έγινε σε άριστο κλίμα και πνεύμα συνεργασίας, ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένος έκανε εφ’ όλης της ύλης ανάλυση της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παρουσίασε συγκεκριμένο πλάνο εκσυγχρονισμού της διοικητικής δομής και λειτουργίας του με βασικές προτεραιότητες τα θέματα: διακυβέρνησης του ποδοσφαίρου», ανέφερε μεταξύ άλλων το Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ (23/04) με αφορμή  την τρίωρη συνάντηση-ακρόαση της αντιπροσωπείας της ΕΠΟ με εκπροσώπους της επιτροπής ομοσπονδιών της FIFA στη Ζυρίχη, όπου συζητήθηκε η εισήγηση του Χούμπελ για Grexit.
Εν ολίγοις, πριν από 40 μέρες ο Γραμμένος υποσχέθηκε ότι θα διοικήσει αλλά ο Χούμπελ δεν το είδε αυτό ούτε την τελευταία φορά. Ετσι, ο Αυστριακός φέρεται να εκδήλωσε παράπονα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, επειδή στο ΔΣ δεν συζητήθηκε η επιστολή της Σαμούρα που θέτει έξι όρους για την αποφυγή του Grexit. Που να του έλεγαν ότι το θέμα δεν τέθηκε, επειδή έγινε… χαμός στο παρασυμβούλιο της προηγούμενης μέρας, άρα ήθελαν να δείξουν καλή διαγωγή απέναντι στον Χούμπελ….
Παράλληλα, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Αυστριακός απορούσε πως ήταν δυνατόν να αλλάξει τελευταία στιγμή η ποινή για τη μη αδειοδότηση των ομάδων, προκειμένου να σωθεί ο Παναθηναϊκός. Λέγεται, ότι σχετικά παράπονα στον Γραμμένο έκανε και ο Βασάλο. Ο Μαλτέζος ζήτησε να του εξηγήσει πως είναι δυνατόν το ΔΣ να μην ακολούθησε την ψήφο του, καθώς ο Γραμμένος, εκ του ασφαλούς, ψήφισε όχι στο «ρουσφέτι» για τον ΠΑΟ, μαζί με τον Χατζησαρόγλου της ΕΠΣ Δράμας.
Εκεί κατάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ να του διαμαρτύρονται και υπάλληλοι!