Εικόνα διάλυσης

Αφαντος ο Περέιρα, σε απόγνωση οι διαιτητές και οι βοηθοί, μετά την απαξίωσή τους με τον ορισμό του Μπορμπαλάν, καθώς δεν ξέρουν πότε θα γίνουν οι εξετάσεις, τα αγωνιστικά τεστ και τα σεμινάρια, ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Περέιρα επέστρεψε από το εξωτερικό, μετά από απουσία δυο εβδομάδων, όμως η ΚΕΔ εξακολουθεί να δίνει την εντύπωση δεν υπάρχει σχεδιασμός, παρά εικόνα διάλυσης. Ούτε οι ρέφερι έρουν πότε θα βγουν οι πίνακες (και αν θα βγουν), ενώ ήδη κυκλοφόρησαν σενάρια για το ποιοι θα μείνουν εκτός. Όμως, ο Περέιρα δεν εμφανίζεται.
Μπορεί να περιμένει τον τρίτο ξένο αρχιδιαιτητή για να προχωρήσει στον σχεδιασμό. Η προθεσμία είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου και εφόσον ισχύει αυτό, σημαίνει ότι η κατάσταση θα αργήσει να ξεκαθαρίσει. Ταυτόχρονα θα σπάσουν και τα νεύρα των διαιτητών που δεν ξέρουν πότε να αρχίσουν προετοιμασία για τις αγωνιστικές δοκιμασίες. Θα γίνουν πριν ή μετά τη στελέχωση των πινάκων;
Μόνο ο Περέιρα μπορεί να δώσει απαντήσεις, όμως δεν εμφανίζεται. Όλα αυτά τη στιγμή που ο «επικεφαλής» της ΚΕΔ ήθελε να βγάλει πίνακες στις αρχές Ιουνίου! Όμως, τον φρέναρε η καταστατική γκάφα που καθυστέρησε την Τακτική ΓΣ της ΕΠΟ, η οποία θα γίνει στις 29 Ιουνίου και η οριστική απόφαση για τρίτο ξένο αρχιδιαιτητή. Όμως, επειδή ο Μαρίν και αυτός που θα έρθει θα έχουν άγνοια, τους πίνακες θα τους βγάλει ο Περέιρα; Αν ναι, σωθήμακε!