Ο Μέλο «πικραίνει» τον ΠΑΟΚ

Την στιγμή που ο ΠΑΟΚ «έβραζε» με τον Τριτσώνη και από τα ρεπορτάζ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, προέκυπτε ότι αυτός είναι υπεύθυνος για τον ορισμό του Κομίνη στο ματς της 30ής Αγωνιστικής της Superleague, ο Βίτορ Μέλο Περέιρα προωθεί κανονισμό για να τον αναβαθμίσει ως υπεύθυνο Ανάπτυξης Διαιτησίας, αντί του Κύρου Βασάρα. Αυτό προκύπτει, αν ισχύει, εμείς δεν αμφιβάλλουμε, ανάρτηση στο μπλογκ dikisports του Κυριάκου Θωμαϊδη, η πρόταση του Πορτογάλου ο νέος κανονισμός να προβλέπει ότι ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας πρέπει απαραιτήτως να είναι μέλος της ΚΕΔ.
Τυπικά, αυτή τη στιγμή οι Βασάρας και Τριτσώνης έχουν αλληλοσυγκρουόμενες αρμοδιότητες. Ο Βασάρας είναι Υπεύθυνος Ανάπτυξης, ενώ ο Περέιρα έκανε τον Τριτσώνη υπεύθυνο για την τήρηση της Συνθήκης Διαιτησίας της UEFA που είναι αρμοδιότητα του Βασάρα! Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό δείχνει και το επίπεδο των σχέσεων Περέιρα, Βασάρα.
Αν και ο Ελληνας παράγοντας είναι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές στην Ευρώπη, ένας Πορτογάλος θέλει να τον διώξει από την Ελλάδα, τώρα που λήγει το συμβόλαιό του. Και θα συμβεί αν η FIFA δεν… κόψει την κανονιστική εισήγηση Περέιρα ότι ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης πρέπει να είναι και μέλος της ΚΕΔ.