Ιδού τα «όργια» στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου


***Δυο σωματεία του νησιού βγάζουν στη φόρα τι έγινε με τους… ετεροδημότες και τους μπράβους. Κύριε Κοντονή, όλα καλά;

Ανακοίνωση με αφορμή σχόλιο του προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδα Μαλιούφα (που στηρίζει τη διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ) σε ανάρτηση μικρού ποδοσφαιριστή εξέδωσαν δυο σωματεία της νησιώτικης Ενωσης, συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλλόγους Α.Ο. Απόλλων και ΑΠΣ Ζάκυνθος. Παράλληλα βγάζουν στη φόρα τα «όργια» που έγιναν στις εκλογές της 3ης Απριλίου 2016 για την ανάδειξη της νυν διοίκησης της ΕΠΣ Ζακύνθου, της ένωσης στο νησί του Κοντονή, με τους εκπροσώπους σωματείων που δεν είχαν καμία σχέση με το νησί, ενώ κάνουν αναφορά και σε μπράβους. Θυμίζουμε ότι σε παρόμοιες καταγγελίες είχε προβεί και η τωρινή αντιπολίτευση του κ. Μαλιούφα. Υπενθυμίζουμε και τις πρόσφατες καταγγελίες του πρώην διεθνή διαιτητή, Σωτήρη Βοργιά ότι «ο Τεβεκέλης έδωσε 50.000 για τις εκλογές στην ΕΠΣΑΝΑ», ενώ για τον παράγοντα του ΠΑΟΚ είχε προσθέσει «δεν ξέρετε στη Ζάκυνθο που πήγε με το βαλιτσάκι; Στη Χίο δεν σας είπα είναι ο Τεβεκέλης; Τι πήγε να κάνει στη Χίο και στη Ζάκυνθο; Διακοπές στον χειμώνα; Χειμερινός κολυμβητής είναι;»
Αραγε, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής τι έχει να πει για αυτά; Ολα καλά;
Αντιγράφουμε κάποια αποσπάσματα από την ανακοίνωση των ΑΟ Απόλλων και ΑΠΣ Ζάκυνθος, που στις εκλογές φέρονται να ψήφισαν τον συνδυασμό του Μαλιούφα, ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Παρασκευής (25/05) της εφημερίδας «Ημέρας της Ζάκυνθος»:
*** «Στις πιο πρόσφατες εκλογές τους λίγους Ζακυνθινούς Αντιπροσώπους που προσήλθαν να ψηφίσουν θα έπρεπε να τους σέβεστε περισσότερο γιατί οι άλλοι δεν ήταν από το νησί, δεν κατοικούν εδώ, παίζουν αλλού μπάλα… εσείς που έχετε τις διευθύνσεις τους θα ξέρετε καλύτερα που…»
*** «Αλήθεια κύριε Πρόεδρε, θα θέλαμε να ξέρουμε, στην ΕΠΣ υπάρχει κανείς; Δουλεύει κάποιος; Υπάρχει κάποιο ωράριο; ΙΚΑ βάζετε; Δουλεύτε με ραντεβού; Οποτε και να περνάμε δεν βρίσκουμε κανέναν. Μήπως το έχετε κάνει νυχτερινό μαγαζί; (σκεφτήκαμε με τόσους μπράβους που είχαν πλακώσει πέρσι και τα ανοίγεται τα μεσάνυχτα».
***»Οσο για την βρωμιά στην ΕΠΣ, Κύριε Πρόεδρε δεν σας τιμά λόγω του επαγγέλματος. Οπου και να ακουμπήσεις εκεί μέσα (σ.σ. στα γραφεία) λερώνεσαι».
Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση:




Θυμίζουμε και την ανακοίνωση που είχε βγάλει η νυν αντιπολίτευση της ΕΠΣ Ζακύνθου:
Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
Βοά η Ελλάδα, ότι επιτέλους από το νησί του Υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή ξεκίνησε η πολυπόθητη εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Η απάντηση στις πιέσεις της FIFA για GREXIT ήταν η πτώση της εγκληματικής οργάνωσης … που είχε έδρα την ΕΠΣ Ζακύνθου!!!
Έφτασαν έγκαιρα στο νησί του Σολωμού ξένοι επενδυτές, που ανέλαβαν με το αζημίωτο, να ισοπεδώσουν συνειδήσεις και αξίες χωρίς ηθικούς φραγμούς. Εγκαταστάθηκε στη Ζάκυνθο από 20ημέρου συνεργείο αποτελούμενο από υπόδικο της «ΚΟΡΙΟΠΟΛΙΣ» και μέλη της ORIGINAL, συνεπικουρούμενα από ελεγχόμενες μεγάλες εταιρείες τουριστικού ενδιαφέροντος. Εξαγόρασαν σφραγίδες, έγιναν μέλη Ζακυνθινών σωματείων και τους εκπροσώπησαν στην εκλογική αναμέτρηση στις 03-04-2016 για την ανάδειξη Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Ως εκ τούτου κριθήκαμε για τη δουλειά μας από αγνώστους, μη Ζακυνθινούς από κάθε περιοχή της Ελλάδας, όπως:
Α.Ε. Καλαμακίου, εκπρόσωπος Πινκερίδης Χρήστος
Νέα Σάντα, εκπρόσωπος Ταβουλάρης Βασίλειος
Αργάσι, εκπρόσωπος Γεωργαντόπουλος Κωνσταντίνος
Έσπερος, εκπρόσωπος Παπαδημητρίου Χρήστος
Ζακυνθιακός, εκπρόσωπος Ζαφειρόπουλος Γεώργιος
Παναρτεμισιακός, εκπρόσωπος Βαρβαρέσου Μικέλα
Αχιλλέας, εκπρόσωπος Σελληνιωτάκης Ευάγγελος
Δεν ενδώσαμε σε ανήθικες προτάσεις. Δεν μας συγκίνησε ο χαρτοπόλεμος των πεντακοσάευρων, που έριχναν «εν είδη» φέιγ-βολάν. Δεν κιοτέψαμε σε προκλήσεις. Δεν απεμπολήσαμε τις αρχές και τις αξίες του «Ευ αγωνίζεσθαι».
Χειροκροτήσαμε!!! Την αναγγελία του νέου προέδρου για επικείμενη χρηματοδότηση του ΟΠΑΠ, ύψους 20.000€ στην ένωση (για να καλυφθεί η προεκλογική εκστρατεία του).
Πέσαμε όρθιοι και κυκλοφορούμε με ψηλά το κεφάλι, αφού κάποιοι συμπολίτες μας αποφάσισαν με τους λεγεωνάριους της ORIGINAL, να εκμαυλίσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Υπηρετήσαμε το χώρο επί δεκαέξι έτη, χωρίς τον παραμικρό υπαινιγμό ουδενός, χωρίς νοθευμένα πρωταθλήματα, με πειθαρχικές αποφάσεις άμεμπτες και οικονομική διαχείριση διαυγή, με θετικό πάντα πρόσημο.
Ασφαλώς λάθη και παραλήψεις μπορεί να επισημανθούν, απαλλαγμένα όμως από κάθε σκοπιμότητα. Αυτά αποδεικνύονται επίσημα από συνελεύσεις διοικητικού- οικονομικού απολογισμού για όλα τα χρόνια της θητείας μας. Είμαστε γνωστοί Ζακυνθινοί ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο από τα γεννοφάσκια μας.
Ευχόμαστε στα νέα μέλη του Δ.Σ. να μην βρουν μπροστά τους τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν για την εκλογή τους. ευχόμαστε στη νέα διοίκηση να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες, που υπεσχέθη στις ομάδες μας.
Παραδίδουμε μια οργάνωση υγιή σε όλους τους τομείς, αποξενωμένη από κάθε είδους βαρίδια. Ευχαριστούμε όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες του νησιού μας, για την κατά καιρούς στήριξη και εμπιστοσύνη τους. θα παραμείνουμε στο ησί παρακολουθώντας πάντα το άθλημα.
Οι ξένοι επενδυτές έφυγαν (έχουν άλλωστε άλλη εργολαβική δουλειά να διεκπεραιώσουν, σε άλλο νομό της Ελλάδας). Επιτέλους άθελά μας συντελέσαμε στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, αφού η απομάκρυνση της εγκληματικής οργάνωσης … της ΕΠΣ Ζακύνθου είναι γεγονός.
Ζάκυνθος 07-04-2016
Με τιμή,
Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι για το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου
Κλαυδιανός Χαράλαμπος
Μαρίνος – Ξανθός Κωνσταντίνος
Κλάδης Διονύσιος
Κωστάκης Κωνσταντίνος
Παπαδάτος Τιμόθεος
Λεονταρίτης Νικόλαος
Κοτσώνης Ανδρέας
Γκλαβάς Παναγιώτης"