ΕΠΣ Ηρακλείου: Σε ρυθμούς εκλογών με αδιαμφισβήτητη υπεροχή Τζώρτζογλου


www.neakriti.gr
Μήνυμα υπεροχής για τον Νίκο Τζώρτζογλου στάλθηκε χθες, με το Πρωτοδικείο Ηρακλείου να τον δικαιώνει πανηγυρικά και οι εκλογές της ΕΠΣΗ να γίνονται κανονικά αύριο!
Στο δικαστήριο καταρρίφθηκαν όλοι οι ισχυρισμοί της αντίπαλης παράταξης ότι πρέπει να ακυρωθεί η εκλογική διαδικασία, καθώς στην ημερήσια διάταξη της συνέλευσης μπορεί να μην προβλέπεται διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ωστόσο όλα είναι σύννομα, αφού η συνέλευση έχει προκηρυχθεί ως έκτακτη με αποκλειστικό θέμα τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης.
Το νομικό επιτελείο του Νίκου Τζώρτζογλου ήταν σε απόλυτη ετοιμότητα, παρουσιάζοντας έναν ολοκληρωμένο φάκελο για τη νομιμότητα της διαδικασίας, ενώ καταλυτικό ρόλο έπαιξε η έγγραφη παρέμβαση 31 σωματείων της ΕΠΣΗ που ζήτησαν να γίνουν κανονικά οι εκλογές.
Έτσι το ραντεβού δίνεται για αύριο στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο “Αστόρια”, εκεί όπου τα σωματεία του Ηρακλείου θα εκλέξουν τη νέα διοίκηση, με την υπεροχή Τζώρτζογλου να είναι αδιαμφισβήτητη...

Η διαδικασία των εκλογών

Στην εκλογική διαδικασία θα λάβουν μέρος περίπου 80 σωματεία του Ηρακλείου, με τη συντριπτική πλειοψηφία να είναι υπέρ της διοίκησης Τζώρτζογλου, όπως φάνηκε και την περασμένη Τετάρτη στο δείπνο φιλίας και ενότητας στο “Νana Βeach”. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης είναι:
Επικύρωση πληρεξούσιων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παριστάμενων μελών.
Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ.
Εκλογή των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.
Αρχαιρεσίες για την εκλογή έντεκα (11) τακτικών και μέχρι έντεκα (11) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Ηρακλείου.
Αρχαιρεσίες για την εκλογή τριών (3) τακτικών και μέχρι τριών (3) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ηρακλείου.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η έκτακτη Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, δηλαδή αύριο Κυριακή 27 Μαΐου, στον ίδιο τόπο και ώρα 11 π.μ., με τα ίδια θέματα.
1) Ως γνωστόν, των εργασιών της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης προεδρεύει, σύμφωνα με το καταστατικό, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηρακλείου.
2) Η συνέλευση διορίζει τρεις (3) γραμματείς υπεύθυνους για την τήρηση και επικύρωση των πρακτικών μαζί με τον πρόεδρο.
3) Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι δικαστικός αντιπρόσωπος που διορίζεται μετά από αίτηση της ΕΠΣ Ηρακλείου από τον προϊστάμενο του αρμόδιου Πρωτοδικείου του τόπου διεξαγωγής των αρχαιρεσιών. Τα υπόλοιπα δύο μέλη εκλέγονται με ψηφοφορία από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης. Εφόσον δεν οριστεί δικαστής ως πρόεδρος, η Γ.Σ. εκλέγει και τα τρία (3) μέλη.
Όσον αφορά στο ψηφοδέλτιο, είναι κοινό αλλά για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών, σας παραθέτουμε τους υποψήφιους ανά συνδυασμό:
* Συνδυασμός Τζώρτζογλου
Τακτικά μέλη: Ασλάνης Θεόφιλος, Βοζικάκης Γεώργιος, Κουτεντάκης Γεώργιος, Μωραΐτης Μιχαήλ, Παπαγγελής Ευάγγελος, Παπαδάκης Στυλιανός, Πετούσης Ευάγγελος, Σμαραγδάκης Ιωάννης, Στεφανουδάκης Γεώργιος, Τζώρτζογλου Νικόλαος και Χρονάκης Δημήτριος.
Αναπληρωματικά μέλη: Βερδιάκης Φίλιππος, Δροσίτης Ιωάννης, Θεοδοσάκης Κων/νος, Κωστάκης Ιωάννης, Μαθιουδάκης Εμμανουήλ, Μπαστάκης Αριστοτέλης, Νικηφόρος Ιωάννης, Φανουράκης Γεώργιος και Φρυσούλης Παναγιώτης.
Εξελεγκτική Επιτροπή: Βοζικάκης Δημήτριος, Καναβάκης Γεώργιος και Κατσικαλάκης Τίτος.
Αναπλ. Εξελ. Επιτροπής: Κεφαλάκης Αντώνιος.
* Συνδυασμός ΕΠΑ
Τακτικά μέλη: Γενιτσαρίδης Γεώργιος, Δαγκωνάκης Γεώργιος, Ζερβάκης Εμμανουήλ, Καραγιαννακίδης Ευστράτιος, Καρασάββας Μιχαήλ, Κωστορρίζος Σωτήριος, Λημναίος Εμμανουήλ, Λιακάκης Γεώργιος, Μεντζάκης Ιωάννης, Τζαμούσης Δημήτριος και Φανουράκης Ιωάννης.
Αναπληρωματικά μέλη: Δουμάνης Αριστοτέλης, Ζούζουλας Αθανάσιος, Κατσέλης Εμμανουήλ, Παρασύρης Ιωάννης και Φουκαράκης Αλέξανδρος.
Εξελεγκτική Επιτροπή: Κανάκης Γεώργιος, Καστελλιανάκης Εμμανουήλ και Σιδερής Ευάγγελος.
Αναπλ. Εξελ. Επιτροπής: Μιχαλόπουλος Αντώνιος.