ΕΠΣΗ: Υποψήφιος Βουλευτής των ΑΝΕΛ τάζει χορηγία 500.000 ευρώ (!!!) για 11-0 κατά Τζώρτζογλου (video)


***Όμως, δεν ισχύει για το 10-1!!!
***Αυτά τα πράγματα δεν φαίνονται να… υπάρχουν
***Κάποιοι μπερδεύουν την πολιτική με το ποδόσφαιρο
***Κρύβεται κάποιος πίσω από τη χορηγία;
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του υποψήφιου Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανώλη Ζερβάκη. Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του συνδυασμού του Μανώλη Λημναίου, ο υποψήφιος για το ΔΣ Μανώλης Ζερβάκης έταξε χορηγίες ύψους 500.000 Ευρώ για το 11-0 στην ΕΠΣ Ηρακλείου κατά του Τζώρτζογλου, ενώ πρόσθεσε ότι η δέσμευση δεν ισχύει αν το αποτέλεσμα είναι 10-1 σε βάρος του απερχόμενου προέδρου.
Αναμφίβολα πρόκειται για ποσό-μαμούθ και μάλιστα σε εποχές πολύ δύσκολες για την κοινωνία, οι οποίες είναι ακόμη πιο δύσκολες, τόσο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με απόδειξη ότι οι επτά από τις 16 ομάδες της Superleague και όλοι η Football League παρακαλάνε το κράτος για να βρουν τηλεοπτική στέγη, ενώ στη Γ’ Εθνική δεν υπάρχουν καθόλου έσοδα.
Στα ποδοσφαιρικά στέκια του Ηρακλείου αναρωτιόταν αν ο κ. Ζερβάκης ως υποψήφιος Βουλευτής των ΑΝΕΛ θα πρέπει να έχει την ανάλογη σοβαρότητα. Για να ισχύει, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του ποδοσφαιρικού κόσμου του Ηρακλείου, πρέπει να αποκαλύψει ποιοι είναι οι χορηγοί που δίνουν 500.000 ευρώ για το 11-0 υπέρ του Λημναίου στο ΔΣ της ΕΠΣ Ηρακλείου και γιατί να μην δίνουν το ποσό αν ο Τζώρτζογλου εκλέξει έστω και έναν σύμβουλο!
Οι εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου διεξάγονται την Κυριακή (26/05, 10 π.μ.). Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των αντιπάλων της η παράταξη του Νίκου Τζώρτζογλου είναι το μεγάλο φαβορί, αφού ο νυν πρόεδρος έχει να παρουσιάσει έργο και όχι υποσχέσεις που φαίνονται και απίθανες να πραγματοποιηθούν…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΖΕΡΒΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΩΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 11-0 ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ 10-1: