Μετά 4 από μήνες


Το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Σιδηρόπουλου ήταν Παρτιζάν Βελιγραδίου-Βικτόρια Πλζεν 1-1 για τους «32» του Europa League που έγινε στις 15 Φεβρουαρίου 2018 και ορίστηκε να σφυρίξει Βέλγιο-Αίγυπτος (φιλικό ματς) που θα γίνει στις 6 Ιουνίου, άρα πέρασαν τέσσερις μήνες παρά κάτι μέρες. Ο λόγος που ο κορυφαίος καθυστέρησε να πάρει παιχνίδι είναι επειδή τα θαλάσσωσε για μια ακόμη φορά, αυτή τη φορά στη Σερβία.
Στο Παρτιζάν Βελιγραδίου-Βικτόρια Πλζεν 1-1 έκανε δυο σοβαρά λάθη, καθώς δεν καταλόγισε ένα πέναλτι, ενώ λανθασμένα απέβαλε τον Μίτροβιτς με δεύτερη κίτρινη (85'), πέρα από κάθε όριο αυστηρότητας. Η λάθος κάρτα του Σιδηρόπουλου δόθηκε για τράβηγμα φανέλας (= φάουλ) του Μίτριβιτς στον  Κρμέντσικ, κοντά στο κέντρο του γηπέδου! Από τους ορισμούς αποδείχθηκε ότι τιμωρήθηκε, κλωτσώντας μια ακόμη ευκαιρία από τις πολλές που του έδωσαν.
Αρα, θα πρέπει να απορούμε που δεν πήγε στο μουντιάλ ή που πέρασαν περίπου τέσσερις μήνες για να σφυρίξει ξανά εκτός συνόρων. Στο φιλικό Βέλγιο-Αίγυπτος, ο Σιδηρόπουλος θα έχει βοηθούς του Κωσταρά (Αιτ/νιας), Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και τέταρτο στον Παπαπέτρου (Αθηνών). Αρα, είτε μείνει στην ελίτ, είτε υποχωρήσει στην πρώτη κατηγορία της UEFA (σ.σ. υπάρχουν πιθανότητες για το δεύτερο)  σημαίνει ότι θα αλλάξει η διαιτητική του ομάδα. Ο ένας επιπρόσθετος θα είναι ο Παπαπέτρου και ο δεύτερος ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), εφόσον ισχύουν τα σενάρια ότι θα «καθαρίσουν» τους Καλογερόπουλο και Αρετόπουλο.